• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Останні новини

«Не цькуй»

Друк
PDF

Булінг – це агресивна і вкрай неприємна поведінка однієї дитини або групи дітей по відношенню до іншої дитини, що супроводжується постійним фізичним і психологічним впливом.


Кривдники можуть знайти безліч причин, щоб цькувати людину: зовнішність, що не вписується у загальноприйняті рамки, поведінка, думки, які не збігаються з думкою більшості тощо. Яскравими прикладами булінгу є словесні образи, навмисне неприйняття студента до колективу, шантаж та навіть побиття. Частіше за все люди, що цькують, вважають, що це смішно і в цьому немає великої проблеми чи трагедії, а також, що дорослі не будуть звертати на це увагу.


З метою запобігання та протидії булінгу у Відокремленому структурному підрозділі «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж», викладачі та студенти долучилися до проведення (уже традиційного) ІV антибулінгового уроку від ГО «НЕ ЦЬКУЙ»! Заняття було проведено 25 вересня 2023 року. Студенти мали змогу дізнатися, що таке булінг, причини цькування та  шляхи вирішення таких ситуацій. На уроці було використано вправу «Малюю себе». Студенти мали намалювати на аркуші себе (зобразити у вигляді рослини, тварини, за допомогою схем, кольору, колажу або якось ще, як їм заманеться), потім презентувати свій малюнок. Досить цікаво пройшло обговорення малюнків: Чим ми схожі? Чим ми різні?

#Антибулінговий_урок_2023 #НеЦькуй

Зустріч з працівниками районного відділу поліції

Друк
PDF

Сьогодні, 27 вересня, відбулася зустріч студентів 3 курсу з працівниками сектору кадрового забезпечення Лубенського РВП  ГУНП в Полтавській області, які проінформували студентів про оголошення конкурсу до Об’єднаної штурмової бригади «ЛЮТЬ» Національної поліції України. Вони пояснили, що об’єднана штурмова бригада «Лють» – це підрозділ поліції нового зразка. Її бійці – вольові та вмотивовані воїни, готові захищати Україну і нищити ворога на всіх фронтах.

 

Порядок та механізми захисту прав споживачів у разі порушення їх прав, особливості проведення заходів державного ринкового нагляду

Друк
PDF

27 вересня в читальній залі коледжу  пройшла зустріч  з провідними спеціалістами  Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Світланою Давиденко та Яною Кочергою, які провели цікаве заняття для  студентів ІІ та ІІІ курсу, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».


Тема лекції:  «Порядок та механізми захисту прав споживачів у разі порушення їх прав, особливості проведення заходів державного ринкового нагляду». Студенти мали можливість поповнити свої знання з практичної роботи спеціалістів та отримати корисну і змістовну інформацію для подальшої професійної діяльності.
Висловлюємо щиру подяку за співпрацю з нашими стейкхолдерами!

 

Інтернет шахрайство та кібербезпека в інтернеті

Друк
PDF

З метою запобігання та попередження вчиненню правопорушень в освітньому середовищі та створення безпечних умов навчання та викладання, зокрема в умовах військової агресії проти України, згідно з Концепцією безпеки закладів освіти (розпорядження Кабінету міністрів України від 7 квітня 2023 р. No301-р.) 26 вересня 2023 року  студенти  та викладачі ВСП «Лубенський фінансово – економічний фаховий коледж ПДАУ» приєдналися до циклу зустрічей, що були організовані  ДУ НМЦ ВФПО на тему «Інтернет шахрайство та кібербезпека в інтернеті» та «Інтернет шахрайство та актуальні питання до поліцейського».

Лекції для здобувачів освіти з питань мінної безпеки

Друк
PDF

25 вересня 2023 року в читальній залі Відокремленого структурного підрозділу «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» розпочато курс лекцій для здобувачів освіти з питань мінної безпеки. Заняття проводили представники міжнародної гуманітарної організації Handicap International, що діє в Україні з березня 2022 року, підтримуючи людей, які постраждали від конфлікту. Лекція пройшла в дружній атмосфері у формі тісного та продуктивного діалогу за участю обох сторін.

Щодо організації безпечного освітнього процесу з використанням онлайн платформ

Друк
PDF

День миру

Друк
PDF

День миру в Україні відзначається щорічно 21 вересня. Для нас, українців, це свято має особливе значення.    
Починаючи з 25 лютого 2022 року, жоден із днів в Україні не був мирним, але мир обов’язково повернеться. Українське суспільство та українська армія працює над цим кожен день!  


У ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» до цього дня були проведені виховні години, а викладач дисципліни «Захист України» Кащенко Олександр разом зі студентами, з метою наближення перемоги,  долучилися до допомоги воїнам-захисникам, співпрацюючи з волонтерами.   


 
Голубко біла, ти лети у світ,   
Хай буде мир у небі голубому.   
Бо голуб миру, кажуть з давніх літ,   
Приносить радість родові людському.  
                            (Надія Красоткіна)

Кубкова зустріч з волейболу

Друк
PDF

18 вересня 2023р. у ВСП "Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету", уже традиційно, до Дня фізичної культури і спорту та Дня студентського спорту було проведено кубкову зустріч з волейболу між  командою викладачів та збірною командою студентів нашого коледжу.


   У напруженій боротьбі перемогу виборола  команда викладачів, відповідно команда студентів зайняла ІІ місце. Після закінчення гри команди були нагороджені грамотами.


 Гра відбулася за шаленої підтримки студентів та викладачів нашого коледжу.
  Спортивне свято підготували та провели викладачі фізичного виховання Кононенко В.Г і Скребець І.А.

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!

Друк
PDF

Поки російські окупанти намагаються забрати в нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці - незламні й продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. 

.


15 вересня 2023 року під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» з дотриманням обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» традиційно приєднався  до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day».

-

Друк
PDF

13 вересня до Відокремленого структурного підрозділу «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» завітали генеральний директор директорату фахової передвищої, вищої освіти Міністерства освіти і науки України Олег Шаров та ректор ПДАУ Олександр Галич. Під час зустрічі з педагогічним колективом і колективом студентів обговорили плани та ініціативи, спрямовані на поліпшення якості освіти та розвиток освітньої системи в регіоні.

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com