• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Останні новини

Співпраця з стейкхолдерами

Друк
PDF

 Один з основних способів ознайомитися з роботою підприємства є екскурсії, які  регулярно проводять викладачі циклової комісії "Економічно-комерційних дисциплін" . Сьогодні для студентів 39 групи Вікторія Пономаренко організувала саме такий формат заняття-екскурсію на підприємство з  виробництва меблів.

TOВ "ГРЕЙД ПЛЮС" - це успішне підприємство, що займається виробництвом і постачанням якісних меблів.

Екскурсії на підприємство є відмінною можливістю для ознайомлення з процесом виробництва, технологіями роботи та побачити результати роботи працівників у вигляді готової продукції для реалізації.

«Безпечна дорога додому»

Друк
PDF

 Багато хто з пішоходів переконаний, що Правила дорожнього руху написані не для них, а для водіїв, тому вивчати та виконувати їх зовсім не обов’язково. Такі  судження не правильні, адже пішоходи є повноцінними учасниками дорожнього руху (такими ж, як водії, пасажири, велосипедисти), тому просто зобов’язані знати та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, а також бути взаємно ввічливими на дорозі. 

У ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» були організовані заходи, спрямовані на попередження дорожньо-транспортного травматизму. 17 листопада 2023 року було проведено єдиний національний урок «Безпечна дорога додому». Викладач Володимир Ісаєнко нагадав здобувачам освіти правила дорожнього руху для пішоходів та інших учасників дорожнього руху, дав рекомендації до використання світлоповертальних елементів. Студенти мали змогу задавати питання, які їх цікавили.  
 
 
Бережіть своє життя й здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху!

"Шахрай гудбай"

Друк
PDF

 У межах Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай, організованої НБУ,  викладачі Олена Семченко та Тетяна Кочерга провели заняття "Історія шахрайства з грошима: від фальшивомонетництва до кібершахрайства" для здобувачів освіти  спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» й "Облік і оподаткування", щоб  ознайомити  з історією розвитку шахрайства з грошима, із загрозами сучасного платіжного шахрайства, уберегти від таких випадків та навчити правилами платіжної безпеки. Також студенти взяли активну участь у конкурсі «Пика шахрая». Дякуємо організаторам за цікавий проєкт!

  

Тиждень історії та правознавства

Друк
PDF

 З 6 до 10 листопада 2023 року з метою різнобічного розвитку, підвищення життєвої компетентності молоді, формування національної та правової самосвідомості, почуття патріотизму, гідності і самоповаги в коледжі було проведено тиждень історії та правознавства.  

У понеділок, 6 листопада, відбувся виховний захід для студентів І курсу, присвячений темі боротьби проти расизму та дискримінації. 
7 листопада студенти 20 групи відвідали Лубенський краєзнавчий музей та ознайомились з минулим Лубенщини. 
У середу, 8 листопада, був організований квест «Я знаю свої права», під час якого студенти відчули дух конкуренції та закріпили свої знання з правознавства. 
9 листопада було проведено екскурсію до музейної кімнати коледжу для студентів-першокурсників. 
10 листопада  відбулося засідання історичного гуртка, на якому учасники переглянули та проаналізували презентацію про історичне минуле нашого міста. 
Також у рамках тижня було проведено олімпіаду з правознавства для студентів 2 курсу. Учасники показали достатній та високий рівень знань. 
 Уся наша коледжська родина живе історією своєї батьківщини, свого краю, свого роду, пам’ятає свої права та обов’язки. 
Дякуємо всім, хто долучився до заходів у рамках тижня історії та правознавства!

Екскурсія студентів до податкової

Друк
PDF

 14 листопада 2023 року здобувачі освіти ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» разом з викладачем Тетяною Кочергою відвідали Лубенську ДПІ головного управління ДПС у Полтавській області. 

Знайомство з податковою студенти розпочали з відвідування Центу обслуговування платників. Начальник Лубенської ДПІ головного управління ДПС у Полтавській області Олександр Коломієць провів цікаву та змістовну екскурсію. Студенти ознайомились з особливостями роботи, функціями та завданнями кожного структурного підрозділу ДПІ,  сучасними нововведеннями та електронними сервісами, які значно полегшують роботу суб’єктів господарювання. Майбутні фінансисти ознайомилися з принципами надання адміністративних послуг і консультацій платникам, процесом приймання та надання податкової звітності.   
Далі слухачів провели в зал засідань, де відбуваються наради керівництва Лубенської ДПІ, для того, щоб ми безпосередньо відчули звичайний робочий процес. Цікавою для студентів стала інформація про порядок оподаткування земельним податком власників паїв та про вартість мінімального податкового зобов'язання (МПЗ). Олександр Коломієць відповідав на питання студентів та згадував перші свої роки роботи в податковій. 
Спілкуючись зі студентами, Олександр Коломієць повідомив, що податкова служба завжди приділяла особливу увагу вихованню молодого покоління, тому вони завжди будуть раді бачити наших студентів.  
 
 
Екскурсія пройшла в теплій атмосфері. Дякуємо за позитивні емоції та такі необхідні й важливі отримані знання

Цифрова трансформація освіти

Друк
PDF

 

10 листопада 2023 р. заступник директора з виховної роботи Тетяна Кочерга, методист коледжу Людмила Бойко та викладачі взяли участь у круглому столі «Цифрова трансформація освіти: стан, проблеми, перспективи» організований ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» спільно з Інститутом цифровізації освіти НАПН України і компанією UGEN (UKRANIAN GENERATION).p

 

Міжнародний день бухгалтера

Друк
PDF

 Міжнародний день бухгалтера - це професійне свято бухгалтерів, яке відзначають щорічно 10 листопада. Ця професія дуже важлива. Без цих фахівців зараз неможливо уявити собі життя, адже бухгалтерія так чи інакше стосується кожної цивілізованої людини. Від блискучих знань і досвіду наших бухгалтерів залежить робота будь-якого підприємства. Голова циклової комісії обліково-фінансових дисциплін Наталія Слєпцова та викладачка дисципліни "Технології (вступ до спеціальності)" Тетяна Кочерга провели для студентів ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» пізнавальну лекцію, на якій здобувачі освіти дізналися про значимість цього свята, відомих бухгалтерів, особливості професії та кар’єрного зростання. Вітаємо всіх причетних до бухгалтерського обліку з професійним святом!

Формування "Свідомості якості"

Друк
PDF

 9 листопада відзначається Всесвітній день якості. Вікторія Пономаренко, викладач курсу "Комерційне товарознавство", провела практичне заняття для студентів 39 групи, які навчаються за спеціальністю "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" у формі воркшопу на тему: "Екологічне маркування на товарах". Захід був спрямований на практичне застосування та закріплення теоретичних знань про екологічні лейбли для підготовки кваліфікованих фахівців.

 

Ці навички необхідні майбутнім підприємцям для розуміння важливості та значення екологічних маркувань на упаковці товарів, які не лише забезпечують якість продукції, але й впливають на здоров'я людей і стан довкілля. Формування "Свідомості якості" сприяє врахуванню більш широких наслідків підприємницьких рішень для всієї громади та навколишнього середовища.

Участь у змаганнях

Друк
PDF

 8 листопада 2023 року на базі Лубенської ДЮСШ відбулися зональні змагання 

Спортивних ігор Полтавщини серед студентів закладів фахової передвищої 
освіти з футзалу (ІIІ зона).
 
Збірна команда ВСП "Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ" також брала участь у цих змаганнях, посівши п'яте місце.
Команда нашого коледжу виступала в такому складі: Сало Владислав, Бубирєв Олександр, Федіско Ілля, Кукла Ростислав (12 група), Семененко Станіслав (27 група), Жарков Тарас (31 група), Панько Максим(39 група), Стилик Павло (37 група). На жаль, у переддень змагань захворів наш основний воротар Ковтун Андрій, ми бажаємо йому швидкого одужання!
Команду представляв на цих змаганнях викладач фізичного виховання Володимир Кононенко.

Екскурсія до краєзнавчого музею

Друк
PDF

 7 листопада 2023 р. студенти 20 групи ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» мали змогу зануритися в історію рідного краю: викладач історії Юрій Бибик організував для них екскурсію до Лубенського краєзнавчого музею. Студенти ознайомились з героїчним минулим нашого краю. Захоплива розповідь екскурсовода, що містила цікаві факти про історичні події, легенди й археологічні відкриття, що відбувалися на території Лубенщини, дозволила поринути в історичні події, що відбувались у нашій місцевості з найдавніших часів до сьогодення. 

   

Оновлена яскрава експозиція краєзнавчого музею разом із цікавими поясненнями екскурсовода викликали в студентів прагнення більш ґрунтовно вивчати історичне минуле нашого краю. 
Висловлюємо надзвичайну вдячність працівникам Лубенського краєзнавчого музею за цікаву екскурсію й відкриття нових сторінок історичного минулого Лубенщини.

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com