• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Останні новини

Актуальні питання розвитку освіти в сучасних умовах

Друк
PDF

     21 – 22 лютого 2024 року викладачі економічно-комерційних та обліково-фінансових дисциплін ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» взяли участь в 55-тій науково-методичній конференції, яка була присвячена актуальним питанням розвитку освіти в сучасних умовах. Учасники конференції обговорили важливість використання інноваційних методів і прийомів навчання у підготовці майбутніх фахівців. Матеріали конференції ввійшли до збірника «Актуальні питання забезпечення якості вищої освіти», а учасники отримали сертифікати, що визначають їхній внесок у розвиток та вдосконалення освітнього процесу.

 

День Героїв Небесної Сотні

Друк
PDF

 

З метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні щорічно 20 лютого відзначають День Героїв Небесної Сотні. Тому Науково-методичний центр ВФПО спільно з бібліотекою ВСП «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» провів онлайн захід-реквієм, покликаний увічнити Героїв Небесної Сотні, їх відвагу та самовідданість, силу духу і стійкість, завдяки яким змінено хід історії нашої держави. Здобувачі освіти ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» мали змогу ознайомитися з трагічними 18−20 лютого 2014 року, які стали найкривавішими днями Революції Гідності, та вшанувати подвиг загиблих.

   

  

 

10-річчя від початку російсько-української війни

Друк
PDF

 

До 10-річчя від початку російсько-української війни у ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» було проведено ряд виховних годин, які підготували завідувачка бібліотеки Ірина Ровна та викладачка Наталія Шарапова. Разом з ними здобувачі освіти мали змогу встановити хронологію російської агресії та подій, що відбувалися протягом цих 10 років: початок війни 2014 р., окупація Криму військами рф, військова агресія рф на сході України, повномасштабне вторгнення 24 лютого 2022 року й відсіч широкомасштабній агресії.

   

російська федерація розв’язала проти України імперіалістичну, загарбницьку й екзистенційну війну, спрямовану не лише на захоплення території, а й на знищення української державності, нашої національної ідентичності, геноцид українського народу. У спротиві російському агресору український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості та сміливості. Українці довели свою спроможність перемагати російську військову агресію. Сьогодні Україна ефективно стримує її завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі. Тож наше суспільство має й надалі залишатися консолідованим для перемоги над агресором і розбудови демократичної правової держави в сім’ї європейських народів.

Тиждень іноземної мови

Друк
PDF

 

Традиційно в лютому в коледжі проводиться тиждень іноземної мови. Викладачі Антоніна Грисюк та Юлія Кривець організували та провели ряд цікавих заходів. Серед них – конкурс есе на тему «I believe in future of Ukraine», виставка фоторобіт «Коханню присвячується» до Дня закоханих, конкурс святкових валентинок. Переможці та учасники були нагороджені грамотами.

   

А в день Святого Валентина, 14 лютого, був проведений виховний захід до Дня закоханих. У святково прикрашеній актовій залі коледжу студенти, викладачі та гості коледжу, дев’ятикласники гімназії імені Віри Роїк та гімназії імені Катерини Скаржинської, віртуально побували у різних країнах та познайомились із традиціями святкування цього дня. Святкова доброзичлива атмосфера панувала у залі.

Завдяки проведеним заходам студенти ще раз переконались у важливості та значимості іноземної мови в наш час.

«Про що мовчать натюрморти»

Друк
PDF

15 лютого 2024 р. здобувачі освіти ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» разом з викладачем Юрієм Бибиком відвідали виставку натюрмортів. Відкриття збірної виставки «Про що мовчать натюрморти» відбулося в галереї мистецтв м. Лубни. Чимало картин презентуються вперше.

 

  

Натюрморт є одним із найпоширеніших жанрів живопису, який має багатовікову історію. Художники застосовували різнобарв'я кольорів і відтінків. Усі були в захваті, виставка зворушила студентів до глибини душі та допомогла їм відчути неповторність цього художнього жанру. Дякуємо організаторам за можливість побачити непомітну красу простих речей.

День Святого Валентина

Друк
PDF

 

Як відомо, 14 лютого відзначають День Святого Валентина. Усім романтикам, а особливо молоді, до вподоби це свято. Отже, студенти ВСП "Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ" у творчому тандемі з педагогічним колективом у рамках проведення тижня іноземної мови підготували виховний захід.

  

Коледж радо зустрічав гостей з навчально - виховного комплексу "Гімназія - заклад дошкільної освіти" імені Катерини Скаржинської та гімназії імені Героя України Віри Роїк.

Присутні здійснили уявну мандрівку різними країнами та дізналися про цікаві традиції святкування цього дня, а також щиро вітали на сцені артистів-аматорів - студентів коледжу.

  

Цей день переконав усіх присутніх у тому, що юність і любов неповторні, а також подарував передчуття весни, яка ось-ось настане.

День безпечного Інтернету

Друк
PDF

 

6 лютого 2024 року світова спільнота відзначає День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Здобувачі освіти Відокремленого структурного підрозділу «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» також долучилися до проведення заходів з нагоди Дня безпечного Інтернету.

    

Під час навчальної практики з інформатики й комп’ютерної техніки здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування» мали можливість вдосконалити власні навички із платіжної безпеки.

    

Виконуючи практичні завдання з платіжної безпеки за матеріалами, розробленими експертами Національного банку України @harazd.bank.gov.ua, @talan.nbu в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай, студенти поліпшили обізнаність про кібергігієну, актуальні схеми шахрайства у воєнний час та як від них вберегтися. У #ДеньБезпечногоІнтернету вкотре згадали про важливість дотримання правил безпеки платежів та розрахунків в Інтернеті.

    

Студенти 11 і 12 групи на заняттях з інформатики опрацювали матеріали з платіжної безпеки на тему: «Поради з кібербезпеки та схеми шахрайства у воєнний час». Аналізуючи мультимедійні матеріали та презентуючи інформаційні плакати «Поради з платіжної безпеки для кожного», «Бережись монстрів-шахраїв», першокурсники мали на меті нагадати всій коледжській громаді, наскільки важливо зберігати в безпеці свої особисті дані та фінанси у світі сучасних технологій. Прагнення завжди бути відповідальними користувачами Інтернету в поєднанні з іншими інформаційно-комунікаційними компетентностями є ознаками сучасного фахівця.

  

 #ДеньБезпечногоІнтернету #ШахрайГудбай

«Крути: трагедія, подвиг, пам'ять»

Друк
PDF

            

Сто шість років тому страшні події бунтівного 1918 року додали в історію нашого народу трагічну й водночас героїчну сторінку – бій під Крутами. Сьогодні ми вшановуємо пам'ять студентів, які ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ.

Працівники бібліотеки провели для студентів коледжу виховну годину-реквієм "Крути: трагедія, подвиг, пам'ять". Завідувачка бібліотекою Ірина Ровна розповіла про історичні передумови більшовицького наступу, про учасників бою під Крутами, його перебіг та важливість для української державності. Також студенти переглянули пізнавальне відео про Меморіальний комплекс "Пам'яті героїв Крут".

 

«Зробимо цей СВІТ безпечним разом!»

Друк
PDF

 16 січня 2024 року здобувачі освіти ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» мали змогу пройти навчання з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів, адже територія України залишається вкрай забрудненою мінами та вибуховими предметами. Інструктори з безпеки  ГО "Асоціація саперів України" Ігор Резніченко та Оксана Резніченко ознайомили студентів з тим, як захистити житло та себе під час обстрілів, наголосили на важливості дотримання правила двох стін. Також  з презентацій здобувачі освіти дізналися  про порядок дій при ядерному ударі.  

 

Через активні бойові дії в різних частинах країни зростає небезпека від вибухонебезпечних предметів для нашого життя. Шкода, якої можуть завдати ці предмети, непоправна та навіть смертельна. Тому інструктори пояснили, що всі міни є вкрай небезпечними. Термін їх бойової роботи не обмежений. Будь-яка річ, залишена в громадському місці без нагляду, без господаря, – це потенційна загроза. Зараз надзвичайно важливо знати і отримуватися правил мінної безпеки. 
Не підходь. Не чіпай. 101 набирай - ці три правила допоможуть врятувати життя.

«Педагогічний ОСКАР - 2024»

Друк
PDF

 «Педагогічний ОСКАР» - це захід, який організовує ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти», спрямований на визнання та відзначення високих досягнень у педагогіці, що сприяє створенню позитивного конкурентного середовища, стимулює викладачів до інновацій та сприяє обміну матеріалами, які пройшли апробацію в освітньому середовищі. Цей захід виявляє й підтримує тих, хто робить значний внесок у розвиток сучасної освіти.

А тому викладачі ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» не знаходяться осторонь  цього заходу й традиційно беруть участь у Всеукраїнському конкурсі «Педагогічний ОСКАР - 2024».
9 січня 2024 року в коледжі було проведено відбірковий тур Конкурсу серед викладачів. За рішенням Конкурсної комісії всі подані роботи відповідають критеріям оцінювання і будуть брати участь у фінальному турі Конкурсу.
Бажаємо учасникам успіхів у фіналі та віримо, що їхні роботи привернуть увагу й отримають високу оцінку!

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com