• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Останні новини

Реалізація права на вільний вибір освітніх компонентів

Друк
PDF

Студенти Відокремленого структурного підрозділу «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» згідно освітньо–професійних програм «Облік і оподаткування » та «Фінанси, банківська справа та страхування» визначилися з вибором освітніх компонентів.

Викладачі Юлія Пшенична та Вікторія Пономаренко презентували короткий огляд курсів «Управління витратами» та «Основи маркетингу»

 

День Українського козацтва. День захисників і захисниць України

Друк
PDF

 

 

Державне свято День захисників і захисниць України та свято День Українського козацтва відзначають 1 жовтня 2023 р. Для України в умовах сьогодення це свято має особливо важливе значення. У нашій країні триває повномасштабна війна, і вшанувати подвиг військових, волонтерів та медиків зараз особливо важливо. Тільки завдяки їм наша Батьківщина зберігає свою незалежність. У ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» було проведено ряд заходів. Студентською радою оформлено тематичну фотозону. Працівниками бібліотеки було проведено історичну годину «Оживає дух козацький». Викладачами фізичної культури - спортивне свято «Естафета єдності».

Козацтво відіграло важливу роль в утворенні української державності та становленні національної ідеї в суспільстві. Пам'ять про нього дозволила вижити українському народу в умовах відсутності власної держави та за часів тотального знищення всього самобутнього. Козаками ставали вільні люди, які прагнули захищати Батьківщину від ворогів. Вони і зараз стали на захист рідної землі.

 

 

День пам'яті жертв Бабиного яру

Друк
PDF

29 вересня Відокремлений підрозділ "Лубенського фінансового-економічного фахового коледжу" вшановує пам'ять жертв Бабиного Яру. 
Бабин Яр - це місце всесвітньої трагедії, це мовчазний свідок злочину нацистської ідеології, який став символом "Голокосту від куль". Саме тут 29-30 вересня 1941 року фашисти розстріляли близько 100 тисяч цивільних громадян: євреїв, ромів, військовополонених, членів ОУН, пацієнтів психіатричної лікарні імені Павлова.


Працівники бібліотеки провели урок-реквієм "Нестерпним болем повен Бабин Яр" для студентів першого курсу. Слухачі ознайомилися з історичними фактами тих страшних подій та свідченнями очевидців Голокосту, а також переглянули фото з архівів Українського інституту національної пам'яті.
Сьогодні, у час повномасштабної війни, коли ракети, снаряди і кулі вбивають невинних людей за те, що вони хочуть жити вільними на своїй землі і говорити українською мовою, ми вшановуємо пам'ять жертв геноциду, з особливою вірою повторюючи слова клятви: "Ніколи знову".

 

Bебінар на тему «Актуальні питання дотримання принципів академічної доброчесності та місія бібліотеки начального закладу. Репозитарій ПДАУ - архів академічних текстів»

Друк
PDF

28 вересня 2023 року Полтавським державним аграрним університетом було організовано вебінар на тему «Актуальні питання дотримання принципів академічної доброчесності та місія бібліотеки начального закладу. Репозитарій ПДАУ - архів академічних текстів». Методист коледжу – Людмила Бойко, завідувачка бібліотекою - Ірина Ровна, бібліотекарка – Тетяна Дзядевич стали активними слухачами зустрічі і долучилися до обговорення актуальних питань: перехід бібліотек на електронні каталоги. Важливість ведення сторінок бібліотеки на сайтах коледжів та  соціальних мереж. Створення репозитаріїв. Інструменти перевірки текстів на плагіат. Переваги сервісу UNICHECK. Ознайомлення студентів з принципами і засобами академічної доброчесності.


Колектив ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж  ПДАУ» готовий й надалі впроваджувати новації, опираючись на досвід і підтримку колег з ПДАУ.

Хай світом править доброта

Друк
PDF

Людина народжується на світ не для того, щоб зникнути безвісною пилинкою.

Людина народжується, щоб лишити по собі слід вічний.  
 

(В.О. Сухомлинський)


28 вересня 2023 року вся педагогічна спільнота України відзначає 105- ту річницю від дня народження Василя Сухомлинського, видатного українського педагога, письменника, суспільного діяча, ученого зі світовим ім’ям.


У ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» викладачем української мови та літератури Гулак Антоніною була проведена бесіда зі здобувачами освіти на тему: «Хай світом править доброта».  



Вдало підібрані цікаві завдання дали можливість здобувачам освіти пригадати біографію великого педагога, значення добра і зла, любові до рідних та близьких людей, до природи, відчути гордість за українську літературну спадщину.

«Не цькуй»

Друк
PDF

Булінг – це агресивна і вкрай неприємна поведінка однієї дитини або групи дітей по відношенню до іншої дитини, що супроводжується постійним фізичним і психологічним впливом.


Кривдники можуть знайти безліч причин, щоб цькувати людину: зовнішність, що не вписується у загальноприйняті рамки, поведінка, думки, які не збігаються з думкою більшості тощо. Яскравими прикладами булінгу є словесні образи, навмисне неприйняття студента до колективу, шантаж та навіть побиття. Частіше за все люди, що цькують, вважають, що це смішно і в цьому немає великої проблеми чи трагедії, а також, що дорослі не будуть звертати на це увагу.


З метою запобігання та протидії булінгу у Відокремленому структурному підрозділі «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж», викладачі та студенти долучилися до проведення (уже традиційного) ІV антибулінгового уроку від ГО «НЕ ЦЬКУЙ»! Заняття було проведено 25 вересня 2023 року. Студенти мали змогу дізнатися, що таке булінг, причини цькування та  шляхи вирішення таких ситуацій. На уроці було використано вправу «Малюю себе». Студенти мали намалювати на аркуші себе (зобразити у вигляді рослини, тварини, за допомогою схем, кольору, колажу або якось ще, як їм заманеться), потім презентувати свій малюнок. Досить цікаво пройшло обговорення малюнків: Чим ми схожі? Чим ми різні?

#Антибулінговий_урок_2023 #НеЦькуй

Зустріч з працівниками районного відділу поліції

Друк
PDF

Сьогодні, 27 вересня, відбулася зустріч студентів 3 курсу з працівниками сектору кадрового забезпечення Лубенського РВП  ГУНП в Полтавській області, які проінформували студентів про оголошення конкурсу до Об’єднаної штурмової бригади «ЛЮТЬ» Національної поліції України. Вони пояснили, що об’єднана штурмова бригада «Лють» – це підрозділ поліції нового зразка. Її бійці – вольові та вмотивовані воїни, готові захищати Україну і нищити ворога на всіх фронтах.

 

Порядок та механізми захисту прав споживачів у разі порушення їх прав, особливості проведення заходів державного ринкового нагляду

Друк
PDF

27 вересня в читальній залі коледжу  пройшла зустріч  з провідними спеціалістами  Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Світланою Давиденко та Яною Кочергою, які провели цікаве заняття для  студентів ІІ та ІІІ курсу, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».


Тема лекції:  «Порядок та механізми захисту прав споживачів у разі порушення їх прав, особливості проведення заходів державного ринкового нагляду». Студенти мали можливість поповнити свої знання з практичної роботи спеціалістів та отримати корисну і змістовну інформацію для подальшої професійної діяльності.
Висловлюємо щиру подяку за співпрацю з нашими стейкхолдерами!

 

Інтернет шахрайство та кібербезпека в інтернеті

Друк
PDF

З метою запобігання та попередження вчиненню правопорушень в освітньому середовищі та створення безпечних умов навчання та викладання, зокрема в умовах військової агресії проти України, згідно з Концепцією безпеки закладів освіти (розпорядження Кабінету міністрів України від 7 квітня 2023 р. No301-р.) 26 вересня 2023 року  студенти  та викладачі ВСП «Лубенський фінансово – економічний фаховий коледж ПДАУ» приєдналися до циклу зустрічей, що були організовані  ДУ НМЦ ВФПО на тему «Інтернет шахрайство та кібербезпека в інтернеті» та «Інтернет шахрайство та актуальні питання до поліцейського».

Лекції для здобувачів освіти з питань мінної безпеки

Друк
PDF

25 вересня 2023 року в читальній залі Відокремленого структурного підрозділу «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» розпочато курс лекцій для здобувачів освіти з питань мінної безпеки. Заняття проводили представники міжнародної гуманітарної організації Handicap International, що діє в Україні з березня 2022 року, підтримуючи людей, які постраждали від конфлікту. Лекція пройшла в дружній атмосфері у формі тісного та продуктивного діалогу за участю обох сторін.

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com