• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Останні новини

Захисникам України та дітям з інвалідністю до Дня Святого Миколая

Друк
PDF

 У гуртожитку фінансово-економічного коледжу щороку в грудні відкриває свою роботу «Новорічна майстерня», яка була організована Радою гуртожитку ще в 2014 році. 

Ось і цього року з 1 грудня вона розпочала свою роботу. Сюди приходять усі охочі мешканці. Так, до Дня Святого Миколая, студенти ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» та Лубенського медичного фахового коледжу, що мешкають у гуртожитку, з любов’ю та великим натхненням виготовляли обереги-янголятка та браслети-талісмани. Порадувати подарунками вирішили діток міського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю. Також обереги разом з солодощами та кавою передали для захисників України через волонтерів Маскувального підрозділу БФ «MELEK».  
  
Активну участь у виготовленні та оформленні подарунків-сувенірів взяли такі студенти: Рубан Вікторі, Савосько Наталія, Страшко Діана, Носенок Світлана, Панасенко Олеся, Голубова Ангеліна, Йоненко Дарія, Зайченко Олександр, Пронь Вікторія, Прудиус Анна, Стилик Вікторія, Вовк Ігор, Цибрієнко Мілена, Кириленко Дарія, Сіверь Владислава. 
       Рада гуртожитку

Вивчаємо інвентаризацію

Друк
PDF

 Кожен бухгалтер знає, що перед складанням річної звітності обов'язково проводиться інвентаризація. Наші майбутні бухгалтери не тільки знають про це, а вже й виконали цю нелегку роботу.

 

Під час заняття з дисципліни "Облік і звітність в бюджетних установах" студенти 31 групи проводять інвентаризацію активів під керівництвом викладача Олени Семченко та бухгалтера Людмили Ліненко.

Екскурсія до Управління Державної казначейської служби України в Лубенському районі Полтавської області

Друк
PDF

 У рамках вивчення дисципліни «Облік і звітність в бюджетних установах» студенти 31 групи спеціальності «Облік і оподаткування» та викладач Олена Семченко 22 листопада відвідали Управління ДКСУ в Лубенському районі Полтавської області.

Основна мета екскурсії – ознайомлення студентів зі специфікою діяльності казначейської служби.
Під час екскурсії начальник управління Любов Тараненко ознайомила студентів із організацією роботи Державного казначейства, його структурою та функціями.
  
Заступник начальника відділу обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів Лідія Чеберяк  розповіла про особливості здійснення обслуговування видаткової частини бюджетів, організацію роботи в системі КАЗНА.
Студентів ознайомили з структуру кадрового забезпечення казначейської служби, зупинилася на питаннях щодо майбутнього працевлаштування в системі казначейства.
Як завжди, не дала спокою допитливість студентів, котрі поставили ряд цікавих та актуальних запитань.

Відзначення Дня Гідності та Свободи

Друк
PDF

 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. У цьому році Україна відзначає 10-у річницю початку Євромайдану та Революції Гідності, які змінили хід історії країни та й усього світу. Саме 21 листопада 2013 року відбулися перші протестні акції української громадськості у відповідь на рішення тодішньої влади щодо припинення курсу на євроінтеграцію та скасування процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Однак на відміну від подій Помаранчевої революції, цього разу відстоювання гідності та свободи коштувало багатьох життів українських патріотів. 

  

Щоб ушанувати їх пам'ять, у  ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» куратором 20 групи спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Тетяною Кочергою було проведено круглий стіл із гаслом «ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ І ЖАГОЮ СВОБОДИ». 
На засіданні були обговорені події двох українських революцій, проаналізовано їх уроки. Віддали шану усім, хто поліг під час революційних подій і в подальшій збройній боротьбі за українську державу. Дякували воїнам, які нині зі зброєю в руках відстоюють не лише ідеали двох революцій, а й саме право України на життя.  
З Днем Гідності та Свободи! Нехай буде мирне небо над українською землею! Нехай не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави!

Вечір веселих творчих зустрічей в гуртожитку коледжу

Друк
PDF

 Стало вже доброю традицією до Міжнародного дня студентів організовувати й проводити заходи в гуртожитку ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ». 

Ось і цьогоріч, 16 листопада, у переддень студентського свята, в актовій залі зібралася наша гуртожитська родина, щоб провести вечір відпочинку під гаслом «Вечір веселих творчих зустрічей». Захід підготували та провели члени Ради гуртожитку разом з вихователем Ларисою Луценко, яка відкрила цікаве зібрання і висловила найщиріші вітання й побажання на адресу студентів. 
 
З числа мешканців було представлено дві команди – від фінансово-економічного та медичного фахових коледжів. Учасники змагалися у спритності, кмітливості, віртуозності, творчості. 
 
 
Для команд та їх вболівальників організаторами вечора було підготовлено ряд конкурсів, вікторин, бліц-питань. Активними були всі, за що їх нагороджували ведучі Вікторія Рубан і Сніжана Дорошенко та їх асистенти Ігор Вовк і Ангеліна Голубова. 
 
Як і в кожному конкурсі, були переможці й переможені. Та це не головне, адже мешканці гуртожитку – це єдина команда творчих і самобутніх особистостей. 
 
Грамотами та солодким призом була нагороджена команда фінансово-економічного фахового коледжу, де капітаном був Бачук Данило (учасниці команди: Анохіна Юлія, Панасенко Олеся, Савосько Наталія, Кравченко Дарія). Свою заслужену грамоту отримала команда медичного фахового коледжу, яку очолив капітан Лисенко Андрій (учасниці команди: Сіверь Владислава, Лазукіна Тетяна, а також студентки Луганського фахового коледжу Кодра Ліна та Кожома Діана). 
 
Атмосфера юності, креативності й гарного настрою панувала як серед студентів, учасників вечора, так і в журі, до складу якого входили викладач Дзюба Світлана, випускниця коледжу, колишня староста гуртожитку Кушніренко Анастасія та представниця студентської ради Мудренко Ірина. 
 
           Вікторія Рубан,  
           староста гуртожитку

День студента

Друк
PDF

 16 листопада у коледжі відбулася відкрита виховна година до дня студента "Мить, яка нас об'єднує". Захід підготували викладачки Наталія Шарапова і Марина Сліпаченко за підтримки музичного керівника Світлани Кочубей. Кожна група демонструвала різні творчі номери та артистичні здібності. Подарунком для вихованців став танець викладачів коледжу, які привітали їх зі святом.

 

Студенти були нагороджені грамотами від директорки коледжу за активну участь протягом семестру у конкурсах, олімпіадах та змаганнях.
Старшокурсники офіційно прийняли першокурсників до студентської лави, а директорка коледжу вручила студентський квиток та залікову книжку.
Здобувачі освіти отримали позитивні емоції, гарний настрій. Вітаємо всіх з Днем студента!
 

Співпраця з стейкхолдерами

Друк
PDF

 Один з основних способів ознайомитися з роботою підприємства є екскурсії, які  регулярно проводять викладачі циклової комісії "Економічно-комерційних дисциплін" . Сьогодні для студентів 39 групи Вікторія Пономаренко організувала саме такий формат заняття-екскурсію на підприємство з  виробництва меблів.

TOВ "ГРЕЙД ПЛЮС" - це успішне підприємство, що займається виробництвом і постачанням якісних меблів.

Екскурсії на підприємство є відмінною можливістю для ознайомлення з процесом виробництва, технологіями роботи та побачити результати роботи працівників у вигляді готової продукції для реалізації.

«Безпечна дорога додому»

Друк
PDF

 Багато хто з пішоходів переконаний, що Правила дорожнього руху написані не для них, а для водіїв, тому вивчати та виконувати їх зовсім не обов’язково. Такі  судження не правильні, адже пішоходи є повноцінними учасниками дорожнього руху (такими ж, як водії, пасажири, велосипедисти), тому просто зобов’язані знати та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, а також бути взаємно ввічливими на дорозі. 

У ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» були організовані заходи, спрямовані на попередження дорожньо-транспортного травматизму. 17 листопада 2023 року було проведено єдиний національний урок «Безпечна дорога додому». Викладач Володимир Ісаєнко нагадав здобувачам освіти правила дорожнього руху для пішоходів та інших учасників дорожнього руху, дав рекомендації до використання світлоповертальних елементів. Студенти мали змогу задавати питання, які їх цікавили.  
 
 
Бережіть своє життя й здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху!

"Шахрай гудбай"

Друк
PDF

 У межах Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай, організованої НБУ,  викладачі Олена Семченко та Тетяна Кочерга провели заняття "Історія шахрайства з грошима: від фальшивомонетництва до кібершахрайства" для здобувачів освіти  спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» й "Облік і оподаткування", щоб  ознайомити  з історією розвитку шахрайства з грошима, із загрозами сучасного платіжного шахрайства, уберегти від таких випадків та навчити правилами платіжної безпеки. Також студенти взяли активну участь у конкурсі «Пика шахрая». Дякуємо організаторам за цікавий проєкт!

  

Тиждень історії та правознавства

Друк
PDF

 З 6 до 10 листопада 2023 року з метою різнобічного розвитку, підвищення життєвої компетентності молоді, формування національної та правової самосвідомості, почуття патріотизму, гідності і самоповаги в коледжі було проведено тиждень історії та правознавства.  

У понеділок, 6 листопада, відбувся виховний захід для студентів І курсу, присвячений темі боротьби проти расизму та дискримінації. 
7 листопада студенти 20 групи відвідали Лубенський краєзнавчий музей та ознайомились з минулим Лубенщини. 
У середу, 8 листопада, був організований квест «Я знаю свої права», під час якого студенти відчули дух конкуренції та закріпили свої знання з правознавства. 
9 листопада було проведено екскурсію до музейної кімнати коледжу для студентів-першокурсників. 
10 листопада  відбулося засідання історичного гуртка, на якому учасники переглянули та проаналізували презентацію про історичне минуле нашого міста. 
Також у рамках тижня було проведено олімпіаду з правознавства для студентів 2 курсу. Учасники показали достатній та високий рівень знань. 
 Уся наша коледжська родина живе історією своєї батьківщини, свого краю, свого роду, пам’ятає свої права та обов’язки. 
Дякуємо всім, хто долучився до заходів у рамках тижня історії та правознавства!

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com