• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Останні новини

Презентація книги

Друк
PDF

 8 листопада в читальній залі Лубенського фінансово-економічного коледжу ПДАА відбулася зустріч студентів з відомою українською письменницею Раїсою Плотниковою. Наша землячка - лауреат багатьох літературних премій, зокрема ім.Л.Бразова, В.Малика, І.Котляревського, В.Симоненка, І.Кошелівця, "Коронація слова-2016".

Письменниця презентувала студентам 21 та 29 груп свій новий роман "Реквієм для Рози" , поділилася секретами літературної творчості та успіху, а також відповіла на питання молоді.

Вітаємо!

Друк
PDF

 9 листопада до Дня української писемності та мови у коледжі був проведений І етап Міжнародного мовно – літературного конкурсу ім. Т. Шевченка, в якому взяли участь студенти І курсу.

 

Результати:

І місце – Сацька К. (11 гр.),

ІІ місце – Козюпа Т. (10 гр.),

ІІІ місце – Грицун К. (12 гр.)

Олімпіада з дисципліни «Англійська мова»

Друк
PDF

 7-8 листопада у коледжі  була проведена олімпіада

з дисципліни «Англійська мова» для  студентів І курсу.

 

Учасниками були:

 

Буняк Іван, Ковтун Ірина;

Козюпа Тарас (10гр); Довгаль Альона;

Баран Андрій; Німич Іван;

Ананьєва Діана; Сацька Катерина;

Ряса Вадим (11гр.); Куришко Денис (12 гр).

 

Кращі результати отримали:

 

Козюпа Т, Ковтун І. (І м);

Буняк І, Куришко Д. (ІІ м);

Довгаль А., Баран А;

Сацька К., Німич І. (ІІІ м).

 

Вітаємо учасників і переможців!

 

Keep it up!

Диктант національної єдності

Друк
PDF

 9 листопада, у День української писемності та мови, вже традиційно вся Україна пише диктант національної єдності. Перевірили свою грамотність і студенти 10 та 21 груп Лубенського фінансово-економічного коледжу ПДАА разом зі своїми викладачами та директором Орошан Т.А.

Цьогоріч диктант "Наші пісні" прочитав доцент Київського педагогічного університету ім.Б.Грінченка О. Авраменко.

Цікава екскурсія

Друк
PDF

 13 листопада 2017 року, на занятті з дисципліни "Вступ до фаху", студенти І-го курсу 10 та 11 груп, відвідали центральне відділення Приватбанку. Цікаву екскурсію для них провела начальник відділення Шавлонська Л.О.

 

Година спілкування

Друк
PDF

 6 листопада 2017 року в коледжі, для студентів І-х курсів, була проведена виховна година з представником правоохоронних органів, дільничним офіцером поліції Ж.О. Меркуловою на тему: "Підліткова злочинність - причини та наслідки".

Зустріч з поетом

Друк
PDF

  

З нагоди Дня української писемності та мови, що відзначається щорічно 9 листопада, відбулася виховна година за участю відомого українського поета, голови Лубенського осередку Всеукраїнського об’єднання «Просвіта» Олександра Печори.

Студенти ІІ курсу послухали вірші поета – патріота про мову, про Україну та ознайомилися із його новими збірками.

Виставка "АгроКомплекс 2017"

Друк
PDF

  

2 листопада відбулася екскурсія до міста Київ. Студенти 37 групи разом з викладачами Богдан В.С., Пшеничною Ю.С. та Ісаєнком В.В. відвідали виставковий центр Експо Плаза, де відбулася виставка "АгроКомплекс 2017".

АгроКомплекс - це міжнародний інтерактивний майданчик для обговорення актуальних трендів світових аграрних ринків та визначення найбільш перспективних напрямків розвитку агропромислового виробництва України з врахуванням реального стану та можливостей агропромислових підприємств різних форм організації та власності.

 

 У рамках  виставки відбувся захід День молодого спеціаліста «Твій професійний старт», головна ідея якого - налагодження комунікації між потенційними роботодавцями  та молодими спеціалістами, випускниками й студентами аграрних навчальних закладів з метою їх подальшого працевлаштування.

У заході брали участь представники аграрного бізнесу, науково-методичного центру «Агроосвіта», компанії  "Кернел" (Талаєва Олена) та "Сігнет холдинг"( Ольга Дядечко). Вони надали багато корисної інформації про працевлаштування та стажування в аграрному секторі, а представник журналу "Агроексперт" (Ірина Корчагіна) розповіла про міжнародний конкурс "Найкращий молодий агроном". Не менш цікавими були виступи експерта агроринку - Вадима Арістова та Валерія Яковенка (підприємство Drone.UA), які поділилися формулою успіху з майбутніми фахівцями. Платформа розвитку агробізнесу "Agrotalks" (Анна Верещак) проінформувала про різні можливості для розвитку в аграрній сфері. І на завершення Українська асоціація молодих фермерів  підготувала презентацію "Міжнародне стажування - професійний старт молодого фахівця".

 

Приємним доповненням для студентів став розіграш призів, наданих спонсором події - компанією Данон Україна.

Студенти також мали можливість оглянути експозицію виставки та ознайомитись з новинками агропромислового виробництва вітчизняного та міжнародного рівнів.

  Аграрна сфера є перспективною і постійно розвивається. Залучення молодих спеціалістів та фахівців є неодмінною складовою її розвитку. Досягти успіху просто - потрібно плідно навчатися, встановити ціль і рухатися в її напрямку.

Велика вдячність організаторам заходу за проведену екскурсію. Ми отримали багато нової та корисної інформації.

 

Романенко Олена, студента 37 групи.

Етнографічна виставка "Життя-буття"

Друк
PDF

 

 Життя-буття наших предків. Який одяг носили українці сто років тому? Яке сакральне значення візерунків та кольорів? Як наші пращури будували житло? Вам цікаво дізнатися відповіді на ці питання та багато іншої інформації з уст Єлизавети Бубело та Романа Володіна - молодих людей, захоплених культурою побуту українців? Тоді поспішайте до Лубенської галереї мистецтв, де 1 листопада відкрилася виставка "Життя-буття", присвячена збереженню спадку наших предків.

 

 

     

 

 

Відкриття виставки відвідали студенти 27 групи з викладачем української мови та літератури Колісніченко Н.М. Освітній проект "ЕПОХА" представляє унікальні предмети української старовини, розкішну колекцію автентичного одягу українців.

Єкспозиція покликана розширити горизонти розуміння нашої спадщини для жителів міста. Радимо провести виховні години та заняття-екскурсії для студентів нашого коледжу в цьому «царстві українського духу».

 

 

Виставка триватиме до 8 грудня. Можна замовити екскурсію за тел.+38 095 5403012.

 

 

Екскурсія до Лубенського об’єднаного управління пенсійного фонду України

Друк
PDF

  

2 листопада 2017 року студенти Лубенського фінансово-економічного коледжу разом з викладачами Кочергою Тетяною Іванівною та Мойсеєнко Валентиною Юріївною були запрошені на зустріч із фахівцями Лубенського об’єднаного управління Пенсійного фонду України. Начальник управління Соломаха Тамара Вікторівна розповіла про історію створення Пенсійного фонду України, його завдання, функції та повноваження.

 Перший заступник начальника управління Гречуха Сергій Миколайович ознайомив студентів з розвитком інформаційних систем Пенсійного фонду. Розповів про формування і ведення реєстру застрахованих осіб,  повідомив інформацію про створення веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду, який допомагає застрахованій особі, зареєструвавшись на порталі, мати змогу щомісяця бачити в своєму „особистому кабінеті” дані із системи персоніфікованого обліку.

 Маючи на руках такі дані, працівник може легко контролювати, як роботодавець сплачує за нього єдиний внесок. І якщо виникають якісь питання, одразу розпочати їх вирішувати, а не чекати, коли настане пенсійний вік.

Заступник начальника управління Кисляк Тамара Іванівна надала ґрунтовні роз’яснення  студентам про пенсійне забезпечення в Україні та зміни в пенсійному законодавстві.

 

Також заступник начальника фінансово-економічного відділу Кока Володимир Іванович проінформував студентів про ведення обліку Єдиного соціального внеску до Пенсійного фонду. Наголосив на тому, що про своє майбутнє пенсійне забезпечення громадянам необхідно дбати з дня працевлаштування.

 Ми щиро вдячні керівництву Лубенського об’єднаного управління Пенсійного фонду України за таку теплу зустріч,  роз’яснення основ пенсійного законодавства та змін, що стосуються насамперед молоді.

 

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com