• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Останні новини

«Автограф»: постав підпис під своїм майбутнім

Друк
PDF

  

 

«У мене губи мами, очі – тата. Хоч десь ви разом – в мене на обличчі…»

(уривок із пісні Інни Стародубцевої)

 

Музику, як і тишу, треба слухати серцем, нутром, ба, навіть, усіма органами, які налаштовують свої вібрації в унісон зовнішнім звукам.Ви ж помічали, що усе навколо звучить у власному ритмі: вітер шурхоче листям, струм гуде в електродротах, дощ виграє на барабанах підвіконь, підбори цокотять об асфальт, діти сопуть, загравшись, і пальці перебирають натягнуті струни гітар, вдихаючи в кожну ноту власне життя. Музика, ніби цілий океан звуків, підсолений кристаликами емоцій, почуттів, думок, переживань і одвічних пошуків власної ідентичності та відповідей на риторичні запитання.

Простір для публічного самовираження, можливість поділитися своєю мелодією, своїм внутрішнім звучанням надала викладач української мови та літератури Лубенського фінансово-економічного коледжу ПДАА Колісніченко Наталія Михайлівна. Саме вона як ініціатор, організатор і ведуча, за підтримки адміністрації навчального закладу, зібрала в актовій залі коледжу учасників, слухачів і членів журі, які пірнули (хто рибою у своїй стихії, хто цікавим до всього водолазом) у ці води звуків і мелодій. Назва цьому міськрайонному конкурсу-фестивалю авторської пісні –«Автограф». І можливо цей останній день осені, в який відбулося це музичне дійство, стане знаковим для творчої молоді міста і району, бо такий фестиваль обов’язково повинен стати щорічним, традиційним.

Учасниками конкурсу могли бути школярі і студенти, словом, усі бажаючі поділитися власними піснями віком до 30 років. Музичні твори виконувалися авторами у трьох оголошених номінаціях: «Бардівська пісня», «Рок-виконавці» та «Реп-виконавці». Запрошеному журі на чолі з письменником і головним редактором газети «Лубенщина» Олександром Міщенком було досить складно визначити трьох основних переможців по кожній номінації. Хоча заявлених учасників було не так і багато, та кожен мав свою родзинку і «брав за живе». Здивувала глибина і образність майже усіх текстів пісень, щоправда, у їх виконанні вчувався брак досвіду і аматорство (трішки хвилювання).

Так скільки можна тягнути? Хто ж став переможцем? У номінації «Бардівська пісня» перемогла Катерина Охріменко, студентка Професійно-технічного училища №53 села Войниха. У цій же номінації також були відзначені подяками Євген Сергієнко, що представляв Лубенську музичну школу та Інна Стародубцева під музичний акомпанемент Богдана Куксаня, студенти Лубенського фінансово-економічного коледжу ПДАА. У номінації «Рок-виконавці» перемогу здобув Ігор Вдовиця, випускник коледжу. А переможні місця у номінації «Реп-виконавці» розділили Богдан Коршун та Сергій Степанюк, обоє студенти Лубенського фінансово-економічного коледжу ПДАА. Усі були відзначені заохочувальним грошовими нагородами та ще тим, що неможливо облічити чи предметизувати – неоціненним досвідом та новими знайомствами з однодумцями. Дякуємо усім учасникам, членам журі, організаторам, меценатам і просто присутнім і сподіваємося, що наступного року фестиваль авторської пісні «Автограф» буде ще масштабнішим і його підтримає міський відділ культури.

 

Алла Мойсіяка,

член журі, випускниця коледжу

«Скорботна свіча пам’яті»

Друк
PDF

  

Голодомор 1932-1933р.р. в Україні назавжди залишиться в пам’яті українців однієї з найстрашніших сторінок нашого минулого.

         25.11.2017 року біля Меморіалу скорботи «Голодомор – 33» на Лубенщині вшанували пам’ять жертв голодомору. У церемонії взяли участь представники від нашого коледжу.

 

         Поминальне богослужіння відправив архієпископ Полтавський і Кременчуцький Федір, після чого присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та покладанням квітів, вінків, композицій з житніх та пшеничних колосків.

Чемпіонат коледжу з настільного тенісу

Друк
PDF

  

 

Студентське життя у нашому навчальному закладі насичене цікавими спортивно-масовими заходами, спрямованими на популяризаціюрізних видів спорту і, звісно ж, виявлення найсильніших та найспритніших. Нещодавно, 21 – 23 листопада 2017 р., відбувся чемпіонат коледжу з настільного тенісу.

 

Переможцями і призерами змагань серед юнаків стали:

І місцеТараненко Ярослав (21 гр.),

ІІ місцеКотік Едуард (39 гр.),

ІІІ місцеШимановський Владислав (21 гр.).

 

Серед дівчат кращі результати показали:

І місцеТютюнник Анастасія (21 гр.),

ІІ місцеМирна Аліна (31 гр.),

ІІІ місцеРудь Яна (39 гр.).

 

Організацію чемпіонату та об’єктивне суддівство забезпечували викладачі фізичного виховання Кононенко В.Г. і Скребець І.А.

 

Дякуємо всім учасникам змагань і зичимо нових перемог!

День відкритих дверей у Лубенському фінансово-економічному коледжі ПДАА

Друк
PDF

 

 

Якщо театр починається з вішалки –

то вищий навчальний заклад –

з Дня відкритих дверей.

 

Як відомо, найкращий та перевірений спосіб здобути вичерпну інформацію про навчальний заклад та всі нюанси вступної кампанії в ньому – відвідати День відкритих дверей. 24 листопада 2017 року Лубенський фінансово-економічний коледж запросив усіх тих, хто зацікавлений у виборі професії.

Перед вступниками та їх батьками виступили директор коледжу Тетяна Орошан та відповідальний секретар приймальної комісії Олександра Ващенко. Вони надали ґрунтовну інформацію про навчальний заклад, спеціальності, умови вступу, навчання в коледжі та проживання в гуртожитку. На кожне поставлене питання була дана конкретна, вичерпна відповідь.

 

 

Заступник директора з навчальної роботи Валентина Джура познайомила гостей з навчальною та матеріальною базами коледжу. З цікавістю була сприйнята екскурсія в музей навчального закладу, яку провели завідувач музею, викладач історії Юрій Бибик та студентка Анастасія Василенко.

Присутні відвідали гуртожиток навчального закладу, ознайомилися з умовами проживання в ньому.

Гостинність господарів та невимушена атмосфера спілкування сприяли тому, щоб допомогти молоді визначитися з майбутнім фахом.

Ми чекаємо на вас, шановні вступники! Двері коледжу відкриті не лише сьогодні, вони відкриті для вас завжди!

 

Зустріч з головою міжрайонної організації бійців АТО

Друк
PDF

 21.11.17 з нагоди Революції Гідності та Свободи для студентів І курсу була проведена зустріч з головою міжрайонної організації бійців АТО Клюшником О.В.

 

Економічний ярмарок

Друк
PDF

               Вже стало доброю традицією, що 15 листопада в рамках тижня економічно-комерційних дисциплін було проведено «Економічний ярмарок», на якому ми всі поринули в атмосферу українського народу.

В ярмарку взяли участь студенти третього курсу, які представили чотири регіони України: Західна, Східна, Центральна та Південна, обравши їх шляхом жеребкування. В учасників були  українські костюми, естетично оформлені столи  з використанням овочів, квітів, висловів українських письменників та відомих людей відповідного регіону. Кожна група ретельно готувалася, що було помітно із результатів ярмарку.

   

Під час ярмарку студенти, викладачі та працівники коледжу насолоджувалися традиційними українськими стравами.

Перемогу в конкурсі одержали студенти 30 та 32 груп та були відзначені грамотами, солодкими подарунками.

  

Висловлюємо вдячність організатору ярмарку-конкурсу Богдан В.С. та сподіваємося на подібні заходи, в яких залюбки активно візьмемо участь.

 

Кузьменко Наталія, студентка 32 групи

День студента 2017

Друк
PDF

 

Ось і настало таке довгоочікуване для кожного студента свято. Вже за доброю традицією в актовій залі відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного дня студента. В нашому коледжі це щороку особлива подія та незабутнє видовище, сповнене жартів, гумору та доброти. І цьогорічне свято не стало винятком, його особливість в тому, що святковий захід для студентів підготували наші улюблені викладачі. А ще першокурсники разом із своїми кураторами підготували презентацію своєї групи. Всі учасники проявили креативність і талант, показали себе якнайкраще.

Директор коледжу Орошан Т.А. привітала і нагородила грамотами усіх студентів, які активно брали участь у житті коледжу та студентському самоврядуванні.

Зала була переповнена глядачами, панувала дуже тепла і привітна атмосфера.

  

Викладачі коледжу Пономаренко В.О. та Юрченко А.С. подарували прекрасний художній номер "Кадриль". Нікого не залишили байдужими чудові пісні у виконанні Кочерги Т.І., Богдан В.С. та музичного тріо у складі Литовченко А.Г., Барінової В.І та студентки Стадніченко Вікторії.

На завершення святкового концерту відбулось чарівне перевтілення викладачів коледжу в образи відомих українських зірок: Христини Соловій ( Колісніченко Н.М.), Дмитра Коляденка ( Попович А.О.), Ольги Полякової (Пономаренко В.О.), Дзідзьо ( Семченко О.В.), Олега Вінника ( Юрченко А.С.). Тож наші викладачі довели, що мають неабиякі таланти та здібності, а в душі завжди залишаються студентами.

  

Варто відмітити неперевершених ведучих заходу, викладачів коледжу Богдан В.С. та Козюпу К.М.

Ми щиро вдячні організаторам заходу Богдан Вікторії Сергіївні та Кочерзі Тетяні Іванівні, усім учасникам концерту за проведений захід.

Ми отримали багато позитивних емоцій, чималий заряд енергії та гарний настрій. Недарма кажуть студентські роки - найщасливіші у житті.

 

Романенко Олена, студентка 37 групи 

Вітаємо переможців

Друк
PDF

Викладачі циклової комісії бухгалтерсько-фінансових дисциплін Лубенського фінансово-економічного коледжу ПДАА Наталія Слєпцова та Лариса Кочура взяли участь у регіональному етапі огляду-конкурсу на кращу організацію роботи лабораторії «Навчальна бухгалтерія».

 

На конкурсі, що відбувся 14 листопада на базі Кропивницького коледжу механізації сільського господарства, були представлені навчально-методичні комплекси, презентації лабораторій, відеоматеріали практичних та лекційних занять, виховних заходів, захистів курсових робіт, навчальних та виробничих практик. 

 

У конкурсі взяли участь шість аграрних навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Полтавської, Кіровоградської, Одеської, Миколаївської областей.

Після перегляду представлених матеріалів та їх захисту кращою в регіоні було визнано організацію роботи лабораторії «Навчальна бухгалтерія» Лубенського фінансово-економічного коледжу (завідувач лабораторії Тетяна Кочерга).

Вітаємо переможців та бажаємо успіху у заключному етапі Всеукраїнського конкурсу.

 

 

 

 

Світлана Литвиненко,

методист коледжу

Нагороди до Міжнародного Дня студента

Друк
PDF

 15 листопада в ККЗ "Київська Русь" відбувся захід, присвячений Міжнародному Дню студента. Розпочалося свято з традиційного студентського гімну Гаудеамусу.

 

  

До участі у концерті долучились студенти навчальних закладів міста Лубні, а також студенти нашого коледжу. З нагоди Дня студента відбулося нагородження найактивніших студентів.

Грамотами від міського голови О.П. Грицаєнка були нагороджені студенти нашого коледжу: Кокозій Олександра, Куксань Богдан, Рудь Яна, Пахар Олександр, Романенко Олена.

Корисна інформація для студентів коледжу!

Друк
PDF

 Особливості проведення ЗНО 2018 р.:

http://testportal.gov.ua

www.zno-kharkiv.org.ua

 

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com