• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Останні новини

День довкілля в коледжі.

Друк
PDF

              У 2018 році український День навколишнього середовища припав на 21 квітня.

Колектив коледжу традиційно став активним учасником заходів з благоустрою та озеленення території навчального закладу та міста.

Така спільна праця є необхідною, вона об’єднує , надихає творити добро та красу.

   

Вітаємо лауреата "Поетичної весни" Стародубцеву Інну!

Друк
PDF

Вітаємо лауреата "Поетичної весни" Стародубцеву Інну! 55 -ий ювілейний конкурс відбувся у концертній залі Лубенської музичної школи 13 квітня. Оцінювало поетичний хист юних майстрів слова компетентне журі, яке очолила Ольга Хало. Інна представила дві ліричні поезії, зворушливі, щирі та образні. Після конкурсу переможці записали свої твори в авторському виконанні на Лубенському міськрайонному радіо. Інна - учасниця літературної студії 《НІМБ》 (керівник Колісніченко Н.М.), лауреат багатьох літературних конкурсів. Бажаємо, щоб білі крила творчості здіймали на нові висоти!

 

Презентація збірки

Друк
PDF

 12 квітня до 《Літературної вітальні》 Лубенського фінансово-економічного коледжу завітала відома письменниця, журналіст, член Національної спілки письменників України Ганна Кревська. Вона презентувала студентам-першокурсникам свою третю збірку поезії 《Імена снігу》. Ця книга про імена , про пам'ять, 《імена свят і земель, трав і речей, місць і людей》... Цікаві історії з минулого рідних Лубен,філософські роздуми, тремтлива лірика - все це зачепило струни душі .

Підвищення кваліфікації педагогічних працівників

Друк
PDF

  

 

У Лубенському фінансово-економічному коледжі ПДАА згідно з графіком (березень-квітень 2018 р.) проходили курси підвищення кваліфікації викладачів, організовані ННІ післядипломної освіти НУБіП України за напрямом «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності».

Лекції проводилися в on-line режимі. Завдяки злагодженій роботі дирекції ННІ післядипломної освіти, інформаційно-обчислювального центру НУБіП України та Комп’ютерно-інформаційного центру ВСП «РК НУБіП України» викладачі коледжу мали змогу спілкуватися з висококваліфікованим професорсько-викладацьким складом на чолі з директором ННІ післядипломної освіти Кулаєць Марією Михайлівною, кандидатом економічних наук, професором.

 

Педагоги почули і побачили чимало нового й цікавого для себе, підвищили теоретичний рівень фахових знань, оволоділи новими формами і методами роботи, елементами нових освітніх технологій.

Підводила підсумки та іспит серед слухачів курсів Витвицька Ольга Данилівна, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності НУБіП України. 

Семінар за напрямом «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності» пройшов організовано і плідно. Слухачі курсів відзначили високий рівень викладацької майстерності та професіоналізму лекторів.

 

 

 

 

Світлана Литвиненко,

методист Лубенського фінансово-

економічного коледжу ПДАА

Студентська весна – 2018

Друк
PDF

  

«Коли приходить весна, кожному з нас здається, що ти народжуєшся на світ вдруге, і що ця весна буде особливою, кращою, ніж попередні», такими прекрасними словами розпочали ведучі Олексій Хлистун та Ігор Гайдай обласний міжвузівський мистецький фестиваль-огляд художньої творчості «Студентська весна-2018». Це захід, якого з нетерпінням чекають всі студенти нашого міста.

  

Весна одна з найкращих пір року. Природа прокидається та радісно посміхається сонячним промінням, а  на душі з'являється непереборне бажання співати весняних пісень та поринути у танок. Час, коли дуже добре починати щось нове.

Тож студенти нашого коледжу підготували та з радістю продемонстрували  чудові вокальні та танцювальні номери, порадували гарною акторською грою та грою на музичних інструментах.

Оцінювало виступи учасників почесне журі на чолі з організатором "Студентської весни" на Полтавщині, головою журі  - Пащенко Валентиною Іванівною.

  

Весняна пора - це пора кохання. І саме про це почуття заспівала пісню студентка нашого коледжу Руслана Борисова. Також чудові пісні виконували дуже талановиті дівчата:  Вікторія Нагорна, Карина Можчіль, Діана Мироненко. Справжнім дарунком для глядачів стала авторська пісня від Інни Стародубцевої. Нікого не залишив байдужим і надзвичайно чуттєвий номер  дуету  Юлії Стеценко і Богдана Куксаня, які порадували  грою на  акордеоні та гітарі.

Національний колорит панував у актовій залі коледжу.  Любов до батьківщини та рідного краю прозвучала у літературно-музичній композиції , яку майстерно виконали Євгеній Головко, Тарас Козюпа та Вікторія Стадніченко. Бурхливими оплесками зустріли глядачі виступ  Івана Калатура, який  виконав варіацію Остапа із балету "Тарас Бульба".

  

Доповненням заходу стали  номери у виконанні танцювального колективу нашого коледжу ( художній керівник Олександра Кокозій) та виступ маленьких зірочок -  Зразкового колективу спортивно-бального танцю "Стиль".

І на завершення всіх присутніх порадував виступ команди КВН нашого коледжу "Бюджета нет" (керівник А. Юрченко).

  

 Тож всі учасники проявили себе якнайкраще, були як завжди активними підготували чудові номери  та з гідністю захистили честь нашого навчального закладу. Молодь довела, що у неї вистачає часу і сил не лише на навчання, а й для співів, танців та гумору.  

Щиро дякуємо всім учасникам заходу, гостям, вболівальникам, глядачам, звукорежисеру С. Жупаніну, викладачам С. Дзюбі, Н. Колісніченко, і особлива подяка заступнику директора коледжу з виховної роботи – Литовченко А.Г.  за допомогу в організації заходу. Ми отримали гарний настрій та позитивні емоції від проведеного дійства.

 

Олена Романенко, студентка 37 групи.

Участь в заключному етапі огляду-конкурсу на кращу організацію роботи лабораторії «Навчальна бухгалтерія» серед аграрних технікумів і коледжів

Друк
PDF

 

Однією з ключових ланок у підвищенні якості підготовки молодших спеціалістів-бухгалтерів є робота лабораторії «Навчальна бухгалтерія». Адже вона забезпечує взаємозв'язок теоретичного і прак­тичного навчання: поглиблення та систематизація знань студентів шляхом вирішення виробничо-ситуаційних проблем, формування та розвиток практичних умінь і навичок, необхідних для здійснення професійної діяльності. Наш коледж взяв участь у регіональному етапі конкурсу на кращу організацію роботи лабораторії «Навчальна бухгалтерія» та переміг, зайнявши І-ше місце.

 

22 березня на базі НМЦ «Агроосвіта»  відбувся заключний етап огляду-конкурсу на кращу організацію роботи лабораторії «Навчальна бухгалтерія» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» серед аграрних технікумів і коледжів.

 

Загалом, огляд-конкурс проводився з метою аналізу стану сучасної практичної підготовки студентів в аграрних технікумах і коледжах зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування», забезпечення сучасними інноваційними підходами в практичній підготовці студентів, впровадження нових форм  і методів у процес набуття майбутніми фахівцями професійних умінь і навичок, виявлення та поширення кращого педагогічного досвіду проведення навчальної практики.

 

Наш Лубенський фінансово-економічний коледж ПДАА здобув перемогу в номінації: “Інноваційні підходи в організації практичної підготовки студентів спеціальності “Облік і оподаткування”.

 

Ми вдячні всім викладачам та студентам нашого коледжу за допомогу в підготовці матеріалів до участі в цьому конкурсі.

 

 

 

 

 

Зав. лабораторії «Навчальна бухгалтерія»

 

Т.І. Кочерга

Моя професія – куратор

Друк
PDF

  

15.03.2018 р. у стінах коледжу у дружній атмосфері відбувався перший відбірковий етап конкурсу «Кращий куратор навчальної групи – 2018».

Метою конкурсу є активізація виховної роботи у ВНЗ, виявлення та поширення кращого досвіду комплексного підходу до організації виховного процесу в групах.

Згідно наказу директора « Про проведення першого відбіркового етапу конкурсу кращий куратор навчальної групи» був створений організаційний комітет та конкурсна комісія на чолі з директором коледжу. За таке високе звання змагалося 9 учасників – кураторів.

Почесне завдання щодо оцінки талантів кураторів-конкурсантів було покладене на конкурсне журі.

Учасники надали конкурсній комісії такі матеріали: плани виховної роботи в навчальній групі на поточний рік; журнал куратора навчальної групи; психолого – педагогічну характеристику групи; проект, який реалізує куратор разом з групою; фото- та відеоматеріали, що висвітлюють життя студентів (літопис групи). Також куратори представили свої напрацювання: методичні комплекси, відеозаписи виховних заходів, презентації навчальної групи.

У ході конкурсу комісія оцінювала представлені матеріали, презентації учасників конкурсу за такими критеріями: впровадження новітніх виховних технологій; власні новаторські підходи у вихованні особистості; системність та наступність виховної роботи зі студентами; результативність навчання та виховання студентів; особисті професійні якості та інтелектуальний рівень.

         Кожен виступ куратора засвідчив бездоганне володіння інноваційними формами та методами виховної роботи та заслуговував відзнаки.

Кожен куратор довів, що він повинен бути справжнім лідером, він зобов’язаний приділяти на роботу необхідну кількість часу, займатися плануванням, повинен бути прикладом стійкості та цілеспрямованості, працездатним і активним.

В результаті голосування переможницею визнано  Кочуру Л.В., куратора 11 групи.

Вітаємо! Бажаємо творчого натхнення та звершень.

Останні новини про ЗНО-2018 в Полтавській області

Друк
PDF

 

 

         19 березня 2018 завершено реєстрацію на ЗНО-2018.

Усього в Полтавській області станом на 21 березня 2018 рокузареєстровано 11455 осіб (у 2017 році– 8798), з яких: випускників закладів середньої освіти поточного року – 6333, випускників минулих років –  865, учнів ПТНЗ – 1818, ВНЗ І-ІІ р.а. – 2439. Відмовлено у реєстрації 116 особам, які до 02.04.2018 можуть здійснити перереєстрацію та/або внести зміни до реєстраційних даних (у разі потреби).

37% відсотків зареєстрованих обрали 4 предмети для складання ЗНО. Серед предметів, яким учасники надають перевагу, окрім української мови і літератури, є історія України – 52%, математика – 35%, біологія – 27%, географія – 25%, англійська мова – 23%.Найменшу кількість учасників зареєстровано на німецьку тафранцузьку мови – 52 та 5 учасники відповідно.

         В області зареєстровано 16 учасників з особливими освітніми потребами, для яких в пунктах проведення ЗНО будуть створені особливі (спеціальні) умови для проходження ЗНО (як то: присутність перекладача жестової мови, виконання роботи в аудиторії на першому поверсі, надання можливості використання оптичного збільшувача, настільного пристрою для додаткового освітлення робочого місця, наявність пандуса, забезпечення медичним працівником періодичного контролю стану здоров’я та інші).

Про пробне ЗНО-2018

Пробне ЗНО-2018 пройде 24 та 31 березня 2018. Усього на пробне ЗНО в області зареєстровано 6624 учасників.

 Запрошення із адресами пунктів проведення пробного ЗНО та схеми маршрутів доїзду  до пунктів розміщеніна веб-сайті Харківського РЦОЯО.

Допуск до пунктів пробного ЗНО здійснюється з 10.15 до 10.50 за документом, що посвідчує особу, запрошенням та карткою учасника пробного ЗНО. Учаснику тестування при собі необхідно мати ручку з пастою чорного кольору. Учасники, які запізнилися або прибули без документа, що посвідчує особу, до пункту пробного ЗНО не допускаються.

У разі неявки на пробне ЗНО матеріали пробного ЗНО (зошит, бланки відповідей, інформаційний бюлетень) можна отримати після завершення пробного ЗНО або протягом трьох робочих днів у пункті пробного ЗНО, вказаному у запрошенні. 

Учасники пробного ЗНО матимуть змогу отримати результат пробного ЗНО за допомогою онлайн-сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання», що буде розміщений на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти в розділі «Учасникам. Пробне ЗНО» 24.03-26.03.2018 – з української мови і літератури, 31.03-02.04.2018з решти предметів.

 

Додаткова інформація з питань ЗНО: Якушева Олена Сергіївна, спеціаліст ХРЦОЯО по зв’язках з громадськістю, т.(057) 705 07 37, 097 83 23 496

Переможні миттєвості фізико-математичного тижня

Друк
PDF

Турнір знавців математики

Друк
PDF

  

14 березня у читальній залі нашого коледжу було проведено математичний турнір для команд першого курсу. Захід проводили викладачі математики Дзюба С.М. і Барінова В.І., а допомагали їм учасники та призери минулорічних математичних конкурсів: Стовбун Даниїла (20/22 гр.), Хоменко Оксана (21 гр.), Погорілко Наталія і Романенко Олена (37 гр.).

До участі в турнірі було запрошено три команди:

  • 10 група (Козюпа Тарас, Ковтун Ірина, Пальчик Анастасія, Харко Максиміліан, Буняк Іван);
  • 11 група (Баран Андрій, Німич Іван, Різник Андрій, Ряса Вадим, Сацька Катерина);
  • 12 група (Горпиняк Анастасія, Куришко Денис, Носенко Дарина, Панікар Денис, Стріленко Катерина).

Перед початком турніру вступне слово промовила директор нашого коледжу - Орошан Т. А. Вона побажала учасникам успіхів та перемоги, а також нагородила грамотами студентів, які здобули призові місця в математичній олімпіаді.

Конкурси були  різноманітні та креативні, вони дали змогу учасникам  удосконалити свої знання. Спочатку кожен гравець команди повинен витягнути картку із завданням, прочитати для всіх і швидко дати відповідь. Це було досить цікаво, адже кожен мав змогу самостійно подумати та перевірити свої знання. Доки журі рахувало бали команд, глядачі також брали участь у конкурсі. На екрані з’являлися запитання із різних сфер застосування математичних знань    необхідно було швидко здогадатися та відповісти. Найактивнішими і найрезультативнішими учасниками вікторини для глядачів стали Полуніна Юлія (11 гр.) та Лебеденко Іван (12 гр.). Технічну допомогу під час глядацьких міні-конкурсів, як і протягом усього турніру, надавав студент 10 групи Буняк Іван.

Наступним став командний конкурс під назвою «Математична дуель». На цьому етапі турніру команди змагалися попарно. Кожна дуель передбачала 3 запитання. Право відповіді на питання отримувала та команда, яка першою була готова  відповідати.

Продовжився турнір завданням на перевірку спільної інтелектуальної діяльності учасників. Кожній команді роздали аркуш, на якому учасники повинні написати якомога більше виразів, які в результаті обчислення дають  число 1.

Заключний етап конкурсу став справжньою перевіркою на уважність та швидкість мислення. Завдання полягало в тому, що на екрані по черзі з’являлись літери алфавіту, а  командам потрібно було назвати математичний термін чи прізвище відомого вченого, які починаються на цю літеру.

Підсумувавши усі бали, журі оголосило переможців. Очікуючи результатів, учасники та вболівальники почули схвальні відгуки та щирі побажання успіху від почесних гостей турніру: методиста коледжу Литвиненко С.В. і завідувача відділення Конкіної Т.М.

 Хоча кожна команда проявила свою активність і найкращі математичні якості, 1 місце здобула команда 11 групи, 2 місце – команда 12 групи, 3 місце – команда 10 групи. Всі учасники та найактивніші вболівальники були нагороджені солодкими призами. Вітаємо переможців!

Ми щиро вдячні всім учасникам та вболівальникам за активну участь, а також організаторам турніру. Проведений захід був дуже цікавим і пізнавальним. Ми отримали нові знання, гарний настрій та позитивні емоції.

 

Катерина Сацька (11 гр.),

Олена Романенко (37 гр.)

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com