• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Останні новини

Презентація МОЗ щодо умов, правил і рекомендацій організації освітнього процесу на період карантину в 2020 р.

Друк
PDF

День знань

Друк
PDF

 

1 вересня – особливий день у житті кожного студента. Подвір’я коледжу знову наповнилося веселими мелодіями, яскравими барвами осінніх квітів, посмішками юнаків та дівчат.

Ми сьогодні стрічаємось,

Милі друзі мої і сім’я,

Ми готові навчитись знов

Й крокувати вперед – ти і я.

Цього дня наша студентська родина збільшилась. Поріг коледжу переступили першокурсники, яких радо вітали усі присутні.

  

Урочистості з нагоди свята Дня знань розпочали ведучі Марчак Даниїла та Лисенко Ілля .

Директор коледжу Тетяна Орошан звернулася до всіх із щирими словами підтримки та настанови.

Також на свято завітали гості з Полтавської державної аграрної академії: Дорогань-Писаренко Людмила к.е.н., професор, декан факультету обліку та фінансів та Галич Олександр к.е.н., професор, декан факультету економіки та менеджменту, які привітали всіх присутніх з початком навчального року.

    

Чудові музичні вітання підбадьорювали глядачів. Ви ж знаєте, що клятва студентів є невід’ємною частиною свята. Цього року оголошували її студенти першого курсу Джура Юлія та Сергієнко Євген. В їхніх словах було відчутно впевненість у правильному виборі та цілеспрямованість у досягнені мети. Коли ж першокурсники стали справжніми студентами, їм вручили головний документ коледжу – символічний студентський квиток.

Радісна й окрилена молодь готова йти вперед, здобувати знання й досягати поставлених цілей.

Сподіваємося, що у нас усе вийде. Успіху нам та натхнення і нехай ніякі перепони не стануть на заваді.

Марчак Даниїла, студентка 27 групи

Щодо проведення вступної кампанії 2020

Друк
PDF

Щодо реалізації Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань завершення 2019-2020 н.р."

Друк
PDF

Карантин – час для самоосвіти

Друк
PDF

Вітаємо переможців конкурсу "Педагогічний ОСКАР-2020"

Друк
PDF

 

Наказ МОН про перейменування відокремлених структурних підроділів ПДАА

Друк
PDF

Відбулася VІI науково-практична конференція «Актуальні проблеми англійської мови на сучасному етапі її розвитку»

Друк
PDF

22 квітня 2020 р. відбулася науково-практична конференція «Актуальні проблеми англійської мови на сучасному етапі її розвитку»/ «Actual problems of English at the present stage of its development», в якій взяли участь здобувачі вищої освіти та викладачі закладів фахової передвищої освіти Полтавської області. Форма проведення конференції – дистанційно.

Організатор: Рада директорів закладів фахової перед вищої освіти Полтавської області та Обласне методичне об'єднання викладачів іноземних мов закладів фахової передвищої освіти.

Участь студентів у конференції англійською мовою свідчить про їх розуміння значного потенціалу, якого надає сучасному фахівцю володіння іноземними мовами.

У цілому проведення конференції засвідчує зацікавленість студентів у самостійній науковій роботі, небайдужість до обраної майбутньої професії, бажання покращувати свої знання іноземної мови і слугуватиме підвищенню якості професійної підготовки студентів, забезпеченню у майбутньому їх конкурентоспроможності на ринку праці.

За результатами конференції складено збірник, електронну версію якого можна завантажити з розділу «Науково-методична робота» вебсайту коледжу:lubfek.org.ua

 

Катерина Кухта,

методист коледжу

Інформація УЦОЯО щодо пробного ЗНО

Друк
PDF

​​‼️У зв’язку з продовженням всеукраїнського карантину до 24 квітня 2020 року проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання відтерміновується.


Після завершення карантину всі зареєстровані учасники зможуть  у звичному форматі пройти пробне ЗНО: попрацювати з тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт основної сесії ЗНО 2020 року,  попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання та навчитися ефективно розподіляти час, отримати відповіді на такі запитання: що я знаю з певного предмета, який у мене рівень підготовки, скільки тестових балів я можу набрати під час ЗНО, що мені потрібно ще повторити?

Нові дати проведення буде повідомлено додатково.


Ми розуміємо, що ситуація, яка склалася, ставить надзвичайні виклики перед випускниками і вступниками, і хочемо допомогти їм якнайкраще підготуватися до важливого етапу у їхньому житті. Тож ми запропонуємо випускникам можливість дистанційно поспостерігати за процедурою проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання і виконати тестові завдання з обраного предмета. На сьогодні більшість учнів і студентів уже працюють дистанційно, тож сподіваємося, що така форма роботи буде для них комфортною і доцільною.


Найближчим часом усі матеріали буде розміщено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру оцінювання.

 

Звернення Міністра охорони здоров’я Іллі Ємця у зв’язку з посиленням обмежень під час карантину

Друк
PDF

 Шановні українці!

Влада запровадила карантин. Обмежено  режим роботи транспорту, зачинені кафе, бари, ресторани. На жаль, багато хто сприймає ці заходи легковажно та нехтує встановленими протиепідемічними правилами та способами індивідуального захисту. Я ще раз наголошую, ситуація вкрай серйозна. Не ставте під загрозу своє здоров’я  та здоров’я ваших близьких.

Занотуйте: карантин - це не канікули чи відпустка. Якщо ви не пішли на роботу, це не означає, що треба ходити в гості до друзів. Ми наполягаємо, щоб ви залишалися вдома. Самоізоляція  - це нова життєва філософія всіх свідомих людей по всьому світу. Не будьте байдужими до друзів та знайомих. Всіма способами пропагуйте домашній режим. Прості речі рятують життя!

Влада робить дуже правильні кроки, і у разі необхідності ми будемо вводити ще більш жорсткий режим. Навіть якщо це комусь не подобається. Під загрозою невидимого ворога всі державні органи синхронізовано працюють у посиленому режимі. Наш обов’язок - захистити український народ.

Друзі, піклуйтеся одне про одного.

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com