• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Останні новини

День Святого Валентина

Друк
PDF

 

Як відомо, 14 лютого відзначають День Святого Валентина. Усім романтикам, а особливо молоді, до вподоби це свято. Отже, студенти ВСП "Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ" у творчому тандемі з педагогічним колективом у рамках проведення тижня іноземної мови підготували виховний захід.

  

Коледж радо зустрічав гостей з навчально - виховного комплексу "Гімназія - заклад дошкільної освіти" імені Катерини Скаржинської та гімназії імені Героя України Віри Роїк.

Присутні здійснили уявну мандрівку різними країнами та дізналися про цікаві традиції святкування цього дня, а також щиро вітали на сцені артистів-аматорів - студентів коледжу.

  

Цей день переконав усіх присутніх у тому, що юність і любов неповторні, а також подарував передчуття весни, яка ось-ось настане.

День безпечного Інтернету

Друк
PDF

 

6 лютого 2024 року світова спільнота відзначає День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Здобувачі освіти Відокремленого структурного підрозділу «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» також долучилися до проведення заходів з нагоди Дня безпечного Інтернету.

    

Під час навчальної практики з інформатики й комп’ютерної техніки здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування» мали можливість вдосконалити власні навички із платіжної безпеки.

    

Виконуючи практичні завдання з платіжної безпеки за матеріалами, розробленими експертами Національного банку України @harazd.bank.gov.ua, @talan.nbu в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай, студенти поліпшили обізнаність про кібергігієну, актуальні схеми шахрайства у воєнний час та як від них вберегтися. У #ДеньБезпечногоІнтернету вкотре згадали про важливість дотримання правил безпеки платежів та розрахунків в Інтернеті.

    

Студенти 11 і 12 групи на заняттях з інформатики опрацювали матеріали з платіжної безпеки на тему: «Поради з кібербезпеки та схеми шахрайства у воєнний час». Аналізуючи мультимедійні матеріали та презентуючи інформаційні плакати «Поради з платіжної безпеки для кожного», «Бережись монстрів-шахраїв», першокурсники мали на меті нагадати всій коледжській громаді, наскільки важливо зберігати в безпеці свої особисті дані та фінанси у світі сучасних технологій. Прагнення завжди бути відповідальними користувачами Інтернету в поєднанні з іншими інформаційно-комунікаційними компетентностями є ознаками сучасного фахівця.

  

 #ДеньБезпечногоІнтернету #ШахрайГудбай

«Крути: трагедія, подвиг, пам'ять»

Друк
PDF

            

Сто шість років тому страшні події бунтівного 1918 року додали в історію нашого народу трагічну й водночас героїчну сторінку – бій під Крутами. Сьогодні ми вшановуємо пам'ять студентів, які ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ.

Працівники бібліотеки провели для студентів коледжу виховну годину-реквієм "Крути: трагедія, подвиг, пам'ять". Завідувачка бібліотекою Ірина Ровна розповіла про історичні передумови більшовицького наступу, про учасників бою під Крутами, його перебіг та важливість для української державності. Також студенти переглянули пізнавальне відео про Меморіальний комплекс "Пам'яті героїв Крут".

 

«Зробимо цей СВІТ безпечним разом!»

Друк
PDF

 16 січня 2024 року здобувачі освіти ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» мали змогу пройти навчання з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів, адже територія України залишається вкрай забрудненою мінами та вибуховими предметами. Інструктори з безпеки  ГО "Асоціація саперів України" Ігор Резніченко та Оксана Резніченко ознайомили студентів з тим, як захистити житло та себе під час обстрілів, наголосили на важливості дотримання правила двох стін. Також  з презентацій здобувачі освіти дізналися  про порядок дій при ядерному ударі.  

 

Через активні бойові дії в різних частинах країни зростає небезпека від вибухонебезпечних предметів для нашого життя. Шкода, якої можуть завдати ці предмети, непоправна та навіть смертельна. Тому інструктори пояснили, що всі міни є вкрай небезпечними. Термін їх бойової роботи не обмежений. Будь-яка річ, залишена в громадському місці без нагляду, без господаря, – це потенційна загроза. Зараз надзвичайно важливо знати і отримуватися правил мінної безпеки. 
Не підходь. Не чіпай. 101 набирай - ці три правила допоможуть врятувати життя.

«Педагогічний ОСКАР - 2024»

Друк
PDF

 «Педагогічний ОСКАР» - це захід, який організовує ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти», спрямований на визнання та відзначення високих досягнень у педагогіці, що сприяє створенню позитивного конкурентного середовища, стимулює викладачів до інновацій та сприяє обміну матеріалами, які пройшли апробацію в освітньому середовищі. Цей захід виявляє й підтримує тих, хто робить значний внесок у розвиток сучасної освіти.

А тому викладачі ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» не знаходяться осторонь  цього заходу й традиційно беруть участь у Всеукраїнському конкурсі «Педагогічний ОСКАР - 2024».
9 січня 2024 року в коледжі було проведено відбірковий тур Конкурсу серед викладачів. За рішенням Конкурсної комісії всі подані роботи відповідають критеріям оцінювання і будуть брати участь у фінальному турі Конкурсу.
Бажаємо учасникам успіхів у фіналі та віримо, що їхні роботи привернуть увагу й отримають високу оцінку!

День української хустки

Друк
PDF

 7 грудня в Україні відзначають День української хустки. З цієї нагоди у ВСП «Лубенський фінансово – економічний фаховий коледж ПДАУ» був проведений захід під назвою «Краса в хустині нашій споконвічна», на який завітали студенти та викладачі коледжу. 

Завдяки ведучим присутні занурилися в атмосферу старовини та відчули колорит тієї незабутньої епохи, коли українські жінки та дівчата запинали чудовий, барвистий головний убір - хустину. 
 
  
 
Гості заходу дізналися про історію хустки, її роль в обрядах та побуті українського суспільства, а також про манеру запинати хустку в різних регіонах України. Наприкінці зустрічі була проведена цікава пізнавальна вікторина для всіх присутніх. 
Захід пройшов в атмосфері єдності та  патріотизму. Присутні переконалися в тому, що саме зараз українцям необхідно згуртовуватися навколо української ідеї, повертаючись до наших витоків, шанувати традиції та обереги наших славних  предків.

Вітаємо переможців ХІХ Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» (Осінь 2023)

Друк
PDF

 Переможцями ХІХ Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» (Осінь 2023) стали здобувачі фахової передвищої освіти Відокремленого структурного підрозділу «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету»:

 
  
  • з англійської мови (викладачі – Антоніна Грисюк, Юлія Кривець)
диплом І ступеня – Карлова Вікторія (20 група),
дипломи ІІ ступеня – Даниляк Яна (12 група), Колодяжна Анастасія, Кравченко Дарія, Кравченко Марина, Левченко Дар’я (21 група), Тетерюк Матвій (29 група),
дипломи ІІІ ступеня – Марченко Яна, Федіско Ілля (12 група), Колісник Павло, Остапенко Діана (20 група), Кравченко Максим, Торохтій Анна (21 група), Білаш Олексій, Голубова Ангеліна, Рубан Вікторія (27 група), Карпець Юрій, Никифоров Максим (29 група);
 
  • з правознавства (викладач – Наталія Шарапова)
дипломи ІІ ступеня – Мохун Аліна (21 група), Рубан Вікторія (27 група), Карпець Юрій (29 група),
дипломи ІІІ ступеня – Кравченко Дарія, Кравченко Марина, Рубан Анна, Яшнова Кіра (21 група), Воблий Роман, Голубова Ангеліна (27 група), Фоміч Дмитро (29 група);
 
  • з математики (викладач – Наталія Копотун)
дипломи І ступеня – Мироненко Римма (11 група), Колісник Павло (20 група),
дипломи ІІ ступеня – Білаш Олексій, Воблий Роман (27 група),  
дипломи ІІІ ступеня – Гусак Влада (11 група), Йоненко Дарія (21 група), Голубова Ангеліна (27 група);

  • з біології (викладач – Людмила Крят)
дипломи ІІ ступеня – Гусак Влада, Коломійцев Михайло (11 група), 
дипломи ІІІ ступеня – Бахур Валентина, Веремійчик Валерія, Самойлюк Вероніка (11 група);
 
  • з громадянської освіти (викладач – Наталія Шарапова)
диплом ІІ ступеня – Бахур Валентина (11 група), 
диплом ІІІ ступеня – Разін Максим (11 група);
 
  • з інформатики (викладачі – Тетяна Конкіна, Світлана Дзюба)
дипломи І ступеня – Бахур Валентина (11 група), Агеєнко Юрій, Карлова Вікторія, Чеверда Денис (20 група), Йоненко Дарія, Кокошко Дмитро (21 група), Голубова Ангеліна (27 група), Карпець Юрій (29 група), 
дипломи ІІ ступеня – Самойлюк Вероніка (11 група), Щербань Роман (20 група), Яшнова Кіра (21 група), Білаш Олексій, Воблий Роман, Радняна Богдана (27 група), Бибик Дмитро, Никифоров Максим (29 група), 
дипломи ІІІ ступеня – Веремійчик Валерія (11 група), Даниляк Яна, Коновал Олександра, Сало Владислав (12 група), Боцан Христина, Колісник Павло, Метревелі Нана, Остапенко Діана, Пащенко Дімітрій (20 група), Кравченко Дар’я, Кравченко Марина, Левченко Дар’я, Мохун Аліна, Померанцев Андрій,  Рубан Анна, Торохтій Анна (21 група), Микитенко Віктор (27 група), Ільїн Іван (29 група);
 
з хімії (викладач – Людмила Крят)
диплом І ступеня – Коломійцев Михайло (11 група),
диплом ІІІ ступеня – Гусак Влада (11 група).
 
  
 
Усі учасники онлайн-олімпіади отримали електронні сертифікати освітнього проєкту «На Урок». Урочисте вручення директором коледжу Тетяною Орошан дипломів переможцям Всеукраїнської олімпіади та відповідних сертифікатів викладачам загальноосвітніх дисциплін відбулося в читальній залі коледжу.
 
Висловлюємо вдячність усім, хто долучився до ХІХ Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» (Осінь 2023) та маємо надію на майбутні успіхи наших студентів у переможній, мирній і вільній Україні!

Зональні змагання спортивних ігор Полтавщини

Друк
PDF

 6 грудня 2023 року, коли ми відзначаємо День Збройних сил України та Святого Миколая, на базі Лубенської ДЮСШ відбулася ще одна подія - зональні змагання 

спортивних ігор Полтавщини серед студентів закладів фахової передвищої 
освіти з баскетболу 3*3 (ІIІ зона).
Збірна команда ВСП "Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ" також брала участь у цих змаганнях, де показала досить пристойний рівень гри та посіла четверте місце.
 
Команда нашого коледжу виступала у такому складі: Сало Владислав, Ковтун Андрій, Зайченко Олександр (12 група), а також один з кращих гравців змагань та капітан команди Сікорський Артем (27 група).
Команду представляв на цих змаганнях викладач фізичного виховання Кононенко В.Г.

Відзначення Дня святого Миколая та Збройних сил України

Друк
PDF

 Сьогодні, 6 грудня, в Україні подвійне свято. Українці святкують День святого Миколая, а також День Збройних сил України. Саме ЗСУ стоять на передовій нашого світлого майбутнього. Український воїн — це надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода й незалежність мають велике значення, особливо зараз, під час війни. Дуже важливо подякувати тим, хто щодня захищає нашу рідну землю від ворогів.  

Найщиріші вітання з Днем Збройних сил України! Ви — одні з найкращих і найсильніших представників нашої нації. Нехай Янголи-охоронці завжди будуть з вами поруч. 
 
У цей день ми також з сумом згадуємо воїнів, які віддали життя захищаючи нашу Україну від збройної агресії російської федерації. Тому в нашому місті відбулося урочисте відкриття вуличної інсталяції з портретами загиблих воїнів-лубенців. Викладачі та студенти ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» також відвідали це дійство та вшанували пам'ять героїв.  
  
На жаль, наші студенти-випускники, які стояли на захисті України, також поповнили ряди Небесних воїнів. Тому в музейній кімнаті коледжу сьогодні відбулося відкриття дошки пам’яті загиблим героям. Тут зібралися, щоб вшанувати пам’ять наших випускників, загиблих у російсько-українській війні, студенти, викладачі та працівники коледжу. 
«Лише сильним дано право на безсмертя…» (О. Довженко)

Захисникам України та дітям з інвалідністю до Дня Святого Миколая

Друк
PDF

 У гуртожитку фінансово-економічного коледжу щороку в грудні відкриває свою роботу «Новорічна майстерня», яка була організована Радою гуртожитку ще в 2014 році. 

Ось і цього року з 1 грудня вона розпочала свою роботу. Сюди приходять усі охочі мешканці. Так, до Дня Святого Миколая, студенти ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» та Лубенського медичного фахового коледжу, що мешкають у гуртожитку, з любов’ю та великим натхненням виготовляли обереги-янголятка та браслети-талісмани. Порадувати подарунками вирішили діток міського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю. Також обереги разом з солодощами та кавою передали для захисників України через волонтерів Маскувального підрозділу БФ «MELEK».  
  
Активну участь у виготовленні та оформленні подарунків-сувенірів взяли такі студенти: Рубан Вікторі, Савосько Наталія, Страшко Діана, Носенок Світлана, Панасенко Олеся, Голубова Ангеліна, Йоненко Дарія, Зайченко Олександр, Пронь Вікторія, Прудиус Анна, Стилик Вікторія, Вовк Ігор, Цибрієнко Мілена, Кириленко Дарія, Сіверь Владислава. 
       Рада гуртожитку

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com