• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Останні новини

Семінар-зустріч щодо важливості вакцинації від COVID-19

Друк
PDF

 

День знань у коледжі – неповторний і особливий

Друк
PDF

 

Легкий подих осінньої прохолоди нагадує нам про наближення довгоочікуваного для всіх студентів і працівників коледжу свята – Дня знань. Святковий день настав – і в коледжанському родинному колі розпочалася урочиста посвята в студенти вступників на основі базової та повної середньої освіти. Юнаки і дівчата, сповнені бажання отримати якісну фахову передвищу освіту із престижних фінансово-економічних спеціальностей, отримали не лише такий бажаний студентський квиток, а й заряд неймовірний позитивних емоцій. Відсьогодні нові представники коледжанської родини своїми успіхами й талантами, наполегливістю і старанністю гідно плекатимуть славне ім’я Відокремленого структурного підрозділу «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету».

   

Чудові слова ведучих заходу і музичні подарунки від коледжанських вокалістів тісно переплелися зі щирими вітаннями директора нашого закладу, відмінника аграрної освіти і науки України Тетяни Анатоліївни Орошан. Теплі слова вітань з нагоди свята пролунали від запрошених гостей, представників Полтавського державного аграрного університету – закладу, який з гордістю вважають своєю Альма-матер різні покоління випускників коледжу. Своєрідним символом зростання мудрості й знань стало молоде дерево, посаджене студентами нового набору на подвір’ї коледжу.

 День знань триває – і традиції його святкування доповнили цікаві нововведення, ініціатором яких виступила заступник директора з виховної роботи Вікторія Сергіївна Рудик за підтримки всієї коледжанської громади. Освітній пікнік, проведений кураторами груп на важливих локаціях нашого міста, передбачав не лише невимушене спілкування зі студентами на актуальні теми, а й можливість вже з першого дня навчання втілити в життя важливу ідею – «Єднаймося, студенти, ми родина, підтримка поруч дружньої руки…»    

Дійсно, в єдності й спільному прагненні до якісної освіти – наша сила, це чудово розуміють представники Студентської ради, які святкового дня виявили бажання попрацювати справжніми журналістами. У коледжі запрацювала телестудія, учасники якої мають на меті зберегти для історії яскраві й світлі моменти з життя закладу. Тож цікаві інтерв’ю і святкові репортажі зможуть переглянути всі, хто цікавиться життям коледжанської родини.

   

Неначе мить, промайнув перший день нового навчального року. Перегорнувши ще одну сторінку історії нашого закладу, розуміємо, що попереду нас чекають нові важливі події, нові завдання й можливості, нові здобутки й перспективи. Нехай щирі побажання миру, міцного здоров’я, добра, щастя, достатку та щедрої долі втіляться для всіх і кожного, стануть запорукою процвітання коледжу на довгі роки!   

З Днем Незалежності, Україно!

Друк
PDF

 

На білому світі є різні країни,

Де ріки, ліси і лани.

Та тільки одна на землі Україна,

А ми її доньки й сини.

Усюди є небо, і зорі скрізь сяють,

І квіти усюди ростуть.

Та тільки одну Батьківщину ми знаєм.

Її Україною звуть.

В. Новомирова

 

За 30 років незалежності Україна подолала надзвичайно багато викликів.

День Незалежності України – найголовніше свято держави. У 2021 році цей день є особливо знаковим, адже у червні ми відзначали 25-річний ювілей української Конституції, а в серпні – 30-у річницю незалежності.

Наша Незалежність – це здобуток не лише нинішньої генерації, але й результат сукупних зусиль багатьох поколінь наших предків. Хоча 24 серпня 1991 року стало початком відліку історії сучасної Української державності, насправді того дня відбулося відновлення державної незалежності України.

   

Одне з найстаріших місць Полтавщини, один з її найбільших економічних і культурних центрів, справжня перлина посульського краю – Лубни. Історична пам’ятка Лубен – Духовне училище, що на сьогодні іменується, як Відокремлений структурний підрозділ «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету», який випускає майбутніх молодших фахових бакалаврів. Проводить безліч різноманітних заходів на збереження патріотичного духу кожного справжнього українця.

Сьогодні наш коледж вносить вагомий вклад у економічний розвиток галузі, держави в цілому, є осередком культурного і духовного розвитку. Успіхи нашої держави складаються з досягнень кожної організації, закладу, громади кожного свідомого українця.

З Днем Незалежності, Україно!

 

Каміла Чернишова, голова студентської ради коледжу

Інформація Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА

Друк
PDF

 Департаментом освіти і науки отримано лист Громадської спілки "Коаліція за вакцинацію", щодо результатів проведення круглого столу ГО "Батьки за вакцинацію", який відбувся 27 квітня 2021 року в рамках Українського тижня імунізації. 

Запис трансляції можна подивитись за посиланням : Український тиждень імунізації-2021: рутинна вакцинація в умовах COVID-19 ► Батьки за вакцинацію - YouTube

Урочистості з нагоди вручення дипломів

Друк
PDF

  

Протягом декількох років ми з нетерпінням чекали цього особливого дня. Іноді скаржилися один одному, що час занадто повільний, що втомилися від відвідування занять, вивчення наук та перечитування купи книг щодня. Та, отримавши нарешті бажаний диплом, відчули, що в радості з'явився легкий присмак смутку: дитинство закінчилося, і з-під крила мудрих наставників доведеться вийти в самостійне доросле життя.

  

25 червня відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам Відокремленого структурного підрозділу «Лубенський фінансово-економічного фаховий коледж Полтавської державної аграрної академії». Усі переживання та іспити уже позаду, а попереду зовсім нове та невідоме життя.

  

Для привітання наших випускників завітали почесні гості з нашого рідного Полтавського державного аграрного університету. Також приємним сюрпризом для випускників стало мелодійне музичне вітання від кураторів та викладачів.

Найбільш захопливою частиною свята стала церемонія вручення дипломів. Вона розпочалася за традицією з офіційної частини, на адресу випускників прозвучали теплі слова директора коледжу, відмінника  аграрної освіти і науки Тетяни Орошан. Під оплески вчорашні студенти виходили отримувати документи про освіту уже самостійними дорослими людьми, сповненими планів, мрій, сподівань на нові досягнення та успіхи.

 

У руках - дипломи, а в очах - сльози. Навіть найстійкіших розчулив цей хвилюючий момент, бо лише стоячи поруч з одногрупниками вони зрозуміли, що це було востаннє.

Стипендія Лубенської міської ради

Друк
PDF

 

25 червня відбулося привітання молоді, яка отримала стипендію Лубенської міської ради «Обдарованість» у 2021 році.

  

Нагороджував стипендіатів за активну участь в економічному, соціально-громадському та культурному розвитку міста голова міської ради Олександр Грицаєнко. Від ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАА» стипендію отримала студентка другого курсу Даниїла Марчак. Вітаємо нашу талановиту студентку, а також  педагогічний колектив з підготовкою студентів на високому рівні! Бажаємо і в подальшому творчих злетів та перемог!

 

Вікторія Богдан, заступник директора з виховної роботи

Запобігання булінгу

Друк
PDF

 

Проблеми булінгу та домашнього насильства на сьогодні є актуальними для обговорення. Педагогічні працівники ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАА» 26 травня 2021 року долучилися до круглого столу «Запобігання булінгу та протидія домашньому насильству у закладах освіти: психологічні аспекти», який відбувся за допомогою онлайн платформи Teams.

 

Конференція проводилася на базі Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М. В. Остроградського. У засіданні круглого столу взяли участь: практичні психологи, соціальні педагоги, директори, заступники директорів, вчителі, інші педагогічні працівники закладів освіти. Висвітлена інформація виявилася досить цікавою та цінною для практичного використання.

 

На засіданні розглядали проблеми булінгу та вектори вирішення проблеми, з’ясовували, як протидіяти насильству, ознайомилися із завданнями діяльності психологічної служби з питань створення безпечного освітнього середовища. Насамкінець заходу учасники круглого столу закріпили отриману інформацію методом «Рефлексія».

ХХІ Зліт студентів-лідерів аграрної освіти

Друк
PDF

  

20-21 травня на базі Сумського національного аграрного університету відбувся ХХІ Зліт студентів-лідерів аграрної освіти. Це щорічний захід, до якого запрошуються студенти, які продемонстрували відмінні результати у навчанні, стали переможцями або призерами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, лідери студентського самоврядування.

 

Студентка нашого коледжу Чернишова Каміла також взяла участь у Зліті, представивши тему «Інновації для зерновиробництва в Полтавській області». Загалом взяли участь понад 150 студентів із різних навчальних закладів, представивши свої досягнення.

 

Враховуючи ситуацію з коронавірусом, Зліт було проведено в онлайн-форматі. Проте це не завадило учасникам поспілкуватися, обмінятися думками з приводу розвитку аграрної освіти в Україні та розв’язання глобальних проблем людства.

 

День вишиванки

Друк
PDF

 

Кожен третій четвер травня вся Україна відзначає День вишиванки. На цей раз це свято припало на 20 травня. 

У ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ також відзначили День вишиванки. Вже 15 років країна радіє цьому дню, і з великим задоволенням щороку одягає вишиту сорочку, долучаючись до флешмобу.

 

Ювілейний 15-й рік Всесвітнього дня вишиванки присвячено українській традиційній музиці та екологічним питанням, зокрема, проблемі вирубки лісів, висихання річок і забруднення довкілля пластиком.

 

День вишиванки – відносно нове народне свято, яке покликане сприяти єдності і культурному відродженню всього багатонаціонального українського народу.

Викладачі та студенти  коледжу також долучилися до флешмобу і зробили світлини на подвір'ї коледжу, одягнувшись у неймовірно гарні вишиванки, і з дотриманням всіх санітарно-епідеміологічних норм зробили фото.

Конкурс презентацій з безпеки життєдіяльності

Друк
PDF

 

Відповідно  до  Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006, листа Міністерства освіти і науки України та з урахуванням рекомендацій Міжнародної організації праці про щорічне відзначення 28 квітня в Україні Дня охорони праці у Всесвітній день охорони праці, який у 2021 році проходить під девізом «Передбачити, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР».

Згідно Плану заходів із відзначення Дня охорони праці в Україні у 2021 році у Відокремленому структурному підрозділі «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавської державної аграрної академії» інженером з охорони праці організовано та проведено конкурс презентацій з безпеки життєдіяльності з використанням дистанційних технологій серед студентів 2 курсу, за результатами якого визначено переможця та призерів конкурсу, а саме:

1.     місце – Чернишова Каміла – студентка 27 групи;

2.     місце – Похвала Альона – студентка 21 групи;

3.     місце – Солошенко Карина – студентка 20 групи;

             Мамченко Анна – студентка 21 групи.

Хочеться також відмітити студентів, які взяли активну участь у конкурсі, це Стадніченко Ліна (29 група), Роман Дарина (20 група), Поштар Сніжана (27 група), Касьяненко Анастасія (27 група), Лисенко Ілля (20 група), Шелудько Яна (29 група), Мацак Максим (29 група), Марчак Даниїла (27 група).

 

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com