• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Останні новини

Лекції для здобувачів освіти з питань мінної безпеки

Друк
PDF

25 вересня 2023 року в читальній залі Відокремленого структурного підрозділу «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» розпочато курс лекцій для здобувачів освіти з питань мінної безпеки. Заняття проводили представники міжнародної гуманітарної організації Handicap International, що діє в Україні з березня 2022 року, підтримуючи людей, які постраждали від конфлікту. Лекція пройшла в дружній атмосфері у формі тісного та продуктивного діалогу за участю обох сторін.

Щодо організації безпечного освітнього процесу з використанням онлайн платформ

Друк
PDF

День миру

Друк
PDF

День миру в Україні відзначається щорічно 21 вересня. Для нас, українців, це свято має особливе значення.    
Починаючи з 25 лютого 2022 року, жоден із днів в Україні не був мирним, але мир обов’язково повернеться. Українське суспільство та українська армія працює над цим кожен день!  


У ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» до цього дня були проведені виховні години, а викладач дисципліни «Захист України» Кащенко Олександр разом зі студентами, з метою наближення перемоги,  долучилися до допомоги воїнам-захисникам, співпрацюючи з волонтерами.   


 
Голубко біла, ти лети у світ,   
Хай буде мир у небі голубому.   
Бо голуб миру, кажуть з давніх літ,   
Приносить радість родові людському.  
                            (Надія Красоткіна)

Кубкова зустріч з волейболу

Друк
PDF

18 вересня 2023р. у ВСП "Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету", уже традиційно, до Дня фізичної культури і спорту та Дня студентського спорту було проведено кубкову зустріч з волейболу між  командою викладачів та збірною командою студентів нашого коледжу.


   У напруженій боротьбі перемогу виборола  команда викладачів, відповідно команда студентів зайняла ІІ місце. Після закінчення гри команди були нагороджені грамотами.


 Гра відбулася за шаленої підтримки студентів та викладачів нашого коледжу.
  Спортивне свято підготували та провели викладачі фізичного виховання Кононенко В.Г і Скребець І.А.

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!

Друк
PDF

Поки російські окупанти намагаються забрати в нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці - незламні й продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. 

.


15 вересня 2023 року під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» з дотриманням обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» традиційно приєднався  до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day».

-

Друк
PDF

13 вересня до Відокремленого структурного підрозділу «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» завітали генеральний директор директорату фахової передвищої, вищої освіти Міністерства освіти і науки України Олег Шаров та ректор ПДАУ Олександр Галич. Під час зустрічі з педагогічним колективом і колективом студентів обговорили плани та ініціативи, спрямовані на поліпшення якості освіти та розвиток освітньої системи в регіоні.

Підсумки Всеукраїнського конкурсу«Педагогічний ОСКАР – 2023»: обмін досвідом та окреслення перспектив

Друк
PDF

 

Якщо до творчої ідеї додати натхнення, помножити все це на інформаційно-комунікаційні засоби реалізації, віднявши всі сумніви та перешкоди, можна в результаті розділити успіх на всіх колег, з якими пліч-о-пліч працюєш. Логічним наслідком такої діяльності є результати здобувачів освіти, виражені навіть не скільки кількісно (балами та рейтингами), а в першу чергу, якісно – у вигляді бажання співпрацювати, наполегливо та вмотивовано опановуючи освітні компоненти.

Наш коледж має здобутки за результатами Всеукраїнського конкурсу«Педагогічний ОСКАР – 2023», їх втіленням стала належна оцінка Конкурсною комісією підготовлених викладачами коледжу творчих робіт, з-поміж яких – матеріали електронного навчально-методичного комплексу з дисципліни «Вища математика» (автор – Світлана Дзюба, рецензент – Тетяна Конкіна).

13 вересня 2023 року онлайн-захід на базі Науково-методичного центру ВФПО, проведений у формі круглого столу-презентації, став поєднанням розмаїття творчих ідей, вражень і неоціненного досвіду для всіх присутніх. Представниця нашого закладу освіти Світлана Дзюба, виборовши І місце у номінації «Навчально-методичний комплекс з дисципліни», також мала змогу продемонструвати в режимі онлайн особливості й переваги освітнього контенту, розробленого зручними, доступними і багатофункціональними засобами платформи Google, сервісу Learningapps.org та Національної освітньої платформи «Всеосвіта».

Педагогічний колектив коледжу висловлює вдячність фахівцям Науково-методичного центру ВФПО, всім учасникам проведеного круглого столу за можливість обміну досвідом та окреслення перспектив подальшої участі у Всеукраїнському конкурсі «Педагогічний ОСКАР».Переконані, що наступні засідання круглого столу будуть не менш цінними і продуктивними, а цікаві презентації учасників заходу стануть поштовхом для нових ідей.Нам є над чим працювати, адже ступінь вмотивованості викладача, його прагнення досягти кращих результатів своєї діяльності безпосередньо впливає на мотивацію успіху в здобувачів освіти, а це важливий показник результативності освітнього процесу в цілому.


Навчання перших навичок надання долікарської допомоги

Друк
PDF

 

7 вересня 2023 року до коледжу завітали представники Лубенської районної організації Товариства Червоного Хреста України та КУ «Полтавського центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф - станції №3 м. Лубни», а саме: голова районної організації ТЧХ Олена Пахомова, фахівець з розвитку організації та волонтерства Богдан Михно, лідерка волонтерів Тетяна Гордієнко та спеціаліст вищої кваліфікації центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Гордійчук.

Метою візиту було навчання перших навичок надання долікарської допомоги, зокрема:

- проведення серцево-легеневої реанімації;

- основи зупинки артеріальних та венозних кровотеч, накладання турнікету;

- перша допомога при переломах.

 

Висловлюємо щиру подяку команді високопрофесійних фахівців за цікавий, змістовний, насичений захід. Студенти отримали багато цікавої та корисної інформації, відпрацювали практичні навички її застосування. Дякуємо за Вашу сумлінну працю!

До уваги учасників освітнього процесу

Друк
PDF

Візит директора ХРЦОЯО

Друк
PDF

 В рамках робочого візиту до навчальних закладів Лубенського району директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Сидоренко Олександр Леонідович 29 серпня відвідав Відокремлений структурний підрозділ «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету».

 

Було проведено зустрічі з працівниками коледжу та представниками студентського самоврядування.

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com