• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Останні новини

Виховний захід «Читаймо Шевченка!»

Друк
PDF

 

12 березня студенти й викладачі ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» зібралися в актовій залі, аби вшанувати 210 роковини від дня народження великого пророка українського народу, письменника і художника Тараса Шевченка, цієї, безперечно, знакової постаті для нашого національного становлення. Його безсмертні твори пробуджували Україну від страшного сну неволі. Навіть численні повітряні тривоги не завадили нам доторкнутися душами до полум'яної Кобзаревої поезії, що й сьогодні актуальна, як ніколи. Наші талановиті студенти та студентки декламували безсмертну поему «І мертвим, і живим...», співали пісень на слова Тарасових творів. Разом із сучасними виконавцями зробили перевтілення вірша «Думи мої, думи мої...» у прекрасний танок. А наостанок глядачів вразили в саме серденько наші актори-аматори з п'єсою «Наймичка» за мотивами Шевченкової повісті. Ми шануємо заповіти Кобзаря і своєю діяльністю доводимо щодня, що Україна в нас одна і заради неї ми об'єдналися, як і закликав нас Тарас Шевченко.

 

 

Підсумки Всеукраїнського конкурсу

Друк
PDF

 

10 березня 2024 року завершився Всеукраїнський інтернет-конкурс «Жінки в науці» від освітнього порталу «На Урок», де якнайкраще проявили свою обізнаність, ерудованість та кмітливість студентки І – ІІ курсів Відокремленого структурного підрозділу «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету».

 

Конкурс із нагоди Міжнародного дня жінок та дівчат у науці переконує нас, що в освітньо-науковій сфері немає місця упередженням і стереотипам. Працюючи онлайн над цікавими завданнями, студентки коледжу розширили і поглибили знання про видатні наукові відкриття, зроблені жінками. Отримавши заслужені дипломи переможниць, дівчата підтримали провідну ідею конкурсу: гендерні стереотипи шкодять як розвиткові науки, так і всьому суспільству загалом.

  

Вітаємо наших переможниць і дякуємо всім учасницям інтернет-конкурсу! Вірте в себе і власний успіх! Нехай ваше життя буде мирним та щасливим!

Участь у Міжнародній Економічній Олімпіаді

Друк
PDF

 

Міжнародна Економічна Олімпіада - це захід, який не лише сприяє розвитку економічного мислення серед молоді, але й об'єднує студентів із різних країн, створюючи платформу для обміну думками та ідеями у сфері економіки. Нині Економічна олімпіада охоплює вже понад 20 країн, серед яких Словаччина, Чехія, Угорщина, Польща, Грузія, Греція, Боснія та Герцеговина, Північна Македонія, Україна, Азербайджан, Вірменія, Казахстан, Киргизстан, Косово, Аргентина, США, Китай та Іспанія.

В Україні Економічна олімпіада проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національного Банку України, Київської школи економіки, Студії онлайн освіти EdEra й Української академії лідерства. Цьогоріч в Україні 9440 учасників із понад 500 навчальних закладів випробували свої знання з економічного мислення!

 

22 студенти нашого коледжу взяли активну участь у Першому раунді Економічної Олімпіади! Він тривав з 22 по 28 січня. Усі здобувачі освіти отримали Сертифікати І національного етапу Міжнародної Економічної Олімпіади. Найвищий результат із учасників І національного етапу від коледжу отримала Ангеліна Голубова, набравши 24 бали із 25 можливих – це один із найкращих результатів у цілому по Україні (серед них - три 100% результати (25 балів із 250) і 20 учасників, які отримали 24 бали з 25).

   

Шість студентів коледжу набрали прохідний бал і 10 березня представили наш коледж у наступному регіональному етапі Економічної Олімпіаді – це Ангеліна Голубова, Юрій Карпець, Віктор Микитенко, Анна Московець, Нана Метревелі, Діана Остапенко. Тепер чекаємо на результати!

Дякуємо нашим студентам за активність, а координатору Людмилі БОЙКО - за можливість взяти участь у конкурсі, адже участь у таких заходах дає можливість продемонструвати свої таланти та знання, а також створити сприятливу обстановку для розвитку майбутніх лідерів у галузі економіки та стимулює до підняття стандартів економічної грамотності.

Ми пишаємося нашими студентами, які показали достойний рівень економічних знань!

Всесвітній день книги

Друк
PDF

  

  

 

Благодійний ярмарок

Друк
PDF

 

29 лютого 2024 року у ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» відбувся благодійний ярмарок «Підтримай ЗСУ разом з нами».  У ярмарку взяли участь студенти, викладачі та працівники коледжу. Також були запрошені гості з провідних організацій м. Лубни. На столах було чимало різноманітних смаколиків, які продавали студенти, при чому кожна група представляла певну країну. Тож на ярмарці були страви таких країн:  України, Англії, США, Індії, Японії, Туреччини, Німеччини, Франції, Грузії та Італії.

 

Студенти з радістю розповідали відвідувачам про те, як вони готували смаколики з кухонь народів світу та підбирали образи в стилі традиційного вбрання країн. Усі присутні висловлювали свою вдячність українським воїнам за їхню мужність і героїзм, і саме задля підтримки наших захисників було організовано цей ярмарок.

 Благодійний ярмарок був успішним: усього вдалося зібрати 8789 грн. Ці кошти будуть спрямовані на закупівлю необхідного нашим воїнам.

Висловлюємо щиру вдячність студентам, їхнім батькам, викладачам та працівникам коледжу, а також усім гостям, які охоче підтримали наш коледж у цій благородній справі.

Актуальні питання розвитку освіти в сучасних умовах

Друк
PDF

     21 – 22 лютого 2024 року викладачі економічно-комерційних та обліково-фінансових дисциплін ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» взяли участь в 55-тій науково-методичній конференції, яка була присвячена актуальним питанням розвитку освіти в сучасних умовах. Учасники конференції обговорили важливість використання інноваційних методів і прийомів навчання у підготовці майбутніх фахівців. Матеріали конференції ввійшли до збірника «Актуальні питання забезпечення якості вищої освіти», а учасники отримали сертифікати, що визначають їхній внесок у розвиток та вдосконалення освітнього процесу.

 

День Героїв Небесної Сотні

Друк
PDF

 

З метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні щорічно 20 лютого відзначають День Героїв Небесної Сотні. Тому Науково-методичний центр ВФПО спільно з бібліотекою ВСП «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» провів онлайн захід-реквієм, покликаний увічнити Героїв Небесної Сотні, їх відвагу та самовідданість, силу духу і стійкість, завдяки яким змінено хід історії нашої держави. Здобувачі освіти ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» мали змогу ознайомитися з трагічними 18−20 лютого 2014 року, які стали найкривавішими днями Революції Гідності, та вшанувати подвиг загиблих.

   

  

 

10-річчя від початку російсько-української війни

Друк
PDF

 

До 10-річчя від початку російсько-української війни у ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» було проведено ряд виховних годин, які підготували завідувачка бібліотеки Ірина Ровна та викладачка Наталія Шарапова. Разом з ними здобувачі освіти мали змогу встановити хронологію російської агресії та подій, що відбувалися протягом цих 10 років: початок війни 2014 р., окупація Криму військами рф, військова агресія рф на сході України, повномасштабне вторгнення 24 лютого 2022 року й відсіч широкомасштабній агресії.

   

російська федерація розв’язала проти України імперіалістичну, загарбницьку й екзистенційну війну, спрямовану не лише на захоплення території, а й на знищення української державності, нашої національної ідентичності, геноцид українського народу. У спротиві російському агресору український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості та сміливості. Українці довели свою спроможність перемагати російську військову агресію. Сьогодні Україна ефективно стримує її завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі. Тож наше суспільство має й надалі залишатися консолідованим для перемоги над агресором і розбудови демократичної правової держави в сім’ї європейських народів.

Тиждень іноземної мови

Друк
PDF

 

Традиційно в лютому в коледжі проводиться тиждень іноземної мови. Викладачі Антоніна Грисюк та Юлія Кривець організували та провели ряд цікавих заходів. Серед них – конкурс есе на тему «I believe in future of Ukraine», виставка фоторобіт «Коханню присвячується» до Дня закоханих, конкурс святкових валентинок. Переможці та учасники були нагороджені грамотами.

   

А в день Святого Валентина, 14 лютого, був проведений виховний захід до Дня закоханих. У святково прикрашеній актовій залі коледжу студенти, викладачі та гості коледжу, дев’ятикласники гімназії імені Віри Роїк та гімназії імені Катерини Скаржинської, віртуально побували у різних країнах та познайомились із традиціями святкування цього дня. Святкова доброзичлива атмосфера панувала у залі.

Завдяки проведеним заходам студенти ще раз переконались у важливості та значимості іноземної мови в наш час.

«Про що мовчать натюрморти»

Друк
PDF

15 лютого 2024 р. здобувачі освіти ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» разом з викладачем Юрієм Бибиком відвідали виставку натюрмортів. Відкриття збірної виставки «Про що мовчать натюрморти» відбулося в галереї мистецтв м. Лубни. Чимало картин презентуються вперше.

 

  

Натюрморт є одним із найпоширеніших жанрів живопису, який має багатовікову історію. Художники застосовували різнобарв'я кольорів і відтінків. Усі були в захваті, виставка зворушила студентів до глибини душі та допомогла їм відчути неповторність цього художнього жанру. Дякуємо організаторам за можливість побачити непомітну красу простих речей.

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com