• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Участь у методичному об’єднанні

Друк
PDF

 

15-16 травня на базі Борщівського агротехнічного коледжу відбулося методичне об'єднання Ради з виховної, спортивно-масової роботи та студентських справ ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової перед вищої освіти» та заступників директорів з виховної роботи Тернопільської області.


З представленням навчального закладу та презентацією основних напрямів діяльності і перспектив удосконалення підготовки фахівців та виховного процесу виступили директор Борщівського АТК Козій Я.В. та заступник директора з виховної роботи Сарап Г.С.

Про стан виховної роботи в аграрних закладах освіти, як невід’ємної складової підготовки висококваліфікованих фахівців доповіла завідувач кабінету соціально-гуманітарної та виховної роботи ДУ «НМЦ вищої та фахової перед вищої освіти» Лепеха І.О., засідання продовжила методист кабінету соціально-гуманітарної та виховної роботи навчально-методичного центру Степанова І.О., яка розповіла  про  співпрацю бібліотеки та практичного психолога,яка формує успішне виховання особистості. Після чого було здійснено огляд матеріально-технічної бази навчального закладу, спортивного комплексу та гуртожитків.

У рамках проведення засідання учасники відвідали мистецьке дійство «Осанна Жінці-Берегині», що проходило в Палаці студентів. Слова подяки та любові переплелись у пісенно-театралізоване дійство, що не залишило байдужих глядачів у залі.


Завершальною нотою цього дня став Ермітаж цікавих зустрічей, який проходив у музеї історії України Борщівського агротехнічного коледжу.

Наступний день був не менш насиченим, цікавим та інформативним. Так, під час засідання Ради з виховної, спортивно-масової роботи та студентських справ було проведено пропагування інноваційного досвіду виховної роботи шляхом проведення фахових конкурсів, обговорено умови для вільного розвитку особистості студентів, їх мислення і загальної культури шляхом залучення до різноманітних видів творчої діяльності.

У читальній залі бібліотеки коледжу завідувачем бібліотеки Парнетою Н.М. було проведено круглий стіл «LIBRARY: пора змін, час дій «Арт-проект «Ненудна бібліотека» за участю бібліотекарів міста Борщева. Заняття з елементами тренінгу «Профілактика професійного вигорання» для учасників зібрання провела практичний психолог коледжу Регуш О.П.


16 травня у Всеукраїнський День вишиванки учасники зібрання разом з педагогічним та студентським колективами взяли участь у флешмобі на центральній площі міста.


Велика вдячність організаторам та господарям за гостинність, цікаві зустрічі, екскурсії, позитивні враження.

Вікторія Богдан,

куратор 11 групи, викладач економічних дисциплін

 

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com