• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Панорама педагогічних заходів

Друк
PDF

  

Для викладачів період зимових канікул був плідним та насиченим різноманітними заходами.

4 січня було проведено науково-методичний семінар «Підготовка педагога ХХІ століття крізь призму ідей Василя Сухомлинського». Цікаві та змістовні доповіді підготували викладачі: Кочерга Т. І., Кочура Л. В., Дзюба С. М., Барінова В. І.

  

Під час семінару «Культура зовнішнього вигляду та мовна культура педагога», що відбувся 8 січня, методист коледжу Литвиненко С. В. розглянула питання щодо дрес-коду та педагогічного іміджу. Викладач української мови та літератури Юрченко А. С. підготувала актуальну доповідь на тему: «Мовленнєвий етикет педагога».

  

 

Серед запланованих заходів було проведено методичне об’єднання кураторів навчальних груп. Заступник директора з виховної роботи Литовченко А. Г. обговорила питання виховного процесу в навчальних групах.

Досвідом про участь в регіональному етапі конкурсу «Куратор року – 2018» поділилася куратор 21 групи Кочура Л. В.

  

В рамках методичного об’єднання відбулася зустріч з керівником Лубенського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – Цимбалом Віктором Миколайовичем, який представив на розгляд кураторам питання щодо протидії торгівлі людьми. Зустріч пройшла в теплій та дружній обстановці.

На засіданні педагогічної ради коледжу заступник директора з навчальної роботи Джура В. В. підвела підсумки роботи за І семестр 2018-2019 н.р. По другому питанню «Сучасне заняття: проблеми, пошуки, знахідки, перспективи. Як зробити його джерелом якісної і натхненної праці здобувачів вищої освіти?» з доповіддю виступила методист коледжу Литвиненко С. В. Активну участь в обговоренні доповідей взяли заступник директора з виховної роботи Литовченко А. Г. та завідувач навчально-виробничою практикою Пшенична Ю. С.

 

Світлана Литвиненко, методист коледжу

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com