• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Пізнавальна екскурсія, що дала надію на велике майбутнє

Друк
PDF

  

1 листопада 2018 року 31 група з Богдан В. С. та Кочергою Т. І. відвідали 12 міжнародну виставку сільськогосподарської техніки та обладнання ІнтерАгро в м. Києві.  На ній були представлені останні досягнення та інновації світового та вітчизняного машинобудування для аграрного сектору, сільськогосподарське обладнання для ремонту та сервісу, запчастини, технології точного землеробства та агроклімату, обладнання та технології для рослинництва, агрохімія.

  

Були на конференції, де всі з великою зацікавленістю слухали презентації спікерів. На ярмарку вакансій була представлена величезна кількість компаній-учасників, серед яких: Ерідон, ТОВ “АМАКО Україна”, ТМ Хлібодар, ТОВ “Укравтозапчастина”, ТОВ “Агроком”, ПрАТ “Епікур”, МХП, Kernel, PepsiCo, Cygnet Agrocompany, ГК Верес та багато інших. На заході була присутня команда рекрутів порталу АГРОКАРЄРА – кожен із нас мав можливість отримати поради щодо ефективного способу поведінки в процесі працевлаштування, написання резюме, проходження співбесіди тощо.Нам розповідали про старти молодих фахівців в сфері агробізнесу, що давало надію на велике майбутнє.

 

Після виставки ми відправилися до заводу  “Оболонь – одного з найбільших виробників напоїв в Україні. На власні очі ми побачили, класичні технології виробництва  та сучасне обладнання. Нам розповіли історію виникнення компанії Оболонь з самого початку і до сьогодні.

Ми вдячні за таку цікаву та пізнавальну подорож до столиці.

 

Оксана Хоменко,

студентка 31 групи

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com