• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Виховна година для ІІ курсу

Друк
PDF

  

12 листопада 2018 року студентам 20⁄22, 21, 27 та 29 груп  нашого навчального закладу було проведено загальну виховну роботу, тема якої була «Шкідливі звички». Для проведення виховної роботи було запрошено головного лікаря Лубенського обласного наркологічного диспансера Смагіна Антона Олеговича.

Лікар-нарколог пояснював студентам, що шкідливі звички згубно впливають на здоров’я людини і стають небезпечними для життя пристрастями. Наркоманія, алкоголізм, тютюнопаління, ігроманія – це основні шкідливі звички, які заважають людині повноцінно розвиватися в соціальному суспільстві.

Багато підлітків починають курити, вживати алкогольні напої саме тому, що із цигаркою або чаркою в руці видаються собі більш дорослими, стильними. Але чи замислювались ви, чому так багато дорослих людей роками борються із залежністю від алкоголю, тютюну і тим паче наркотиків? Тому, що ці згубні звички із задоволення перетворюються на страшні хвороби. То що ви оберете: здорове яскраве життя чи щоденну тяжку боротьбу за виживання? Яким ви бачите своє майбутнє? Добре подумайте над цим, беручи до рук цигарку чи пляшку пива.

 

Ткаченко Анастасія,

студентка 21 групи

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com