• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

День знань – свято всіх поколінь

Друк
PDF

 

 

З першим осіннім днем природа радує не тільки золотим листям, а й першим дзвоником, адже саме цього дня починається довга, цікава дорога в країну знань.

Також це особливий день для всіх поколінь. І особливий він не тільки для студентів та їх батьків, а й для всіх працівників освіти.

Вчорашні вступники офіційно стали членами студентської родини.

Традиційно святковими акордами розпочалося свято з привітань ведучих: викладачів коледжу Аліни  Юрченко та Володимира Ісаєнка.

Теплим і зворушливим було вітальне слово директора, відмінника аграрної освіти і науки України Тетяни Орошан, яка у виступі відмітила, що багато хто обирає цей фах не тільки з прагматичних міркувань, але і за покликанням душі.

  

На святі також виступили гості:

Дорошенко Андрій Петрович – заступник декана факультету обліку та фінансів, кандидат економічних наук, доцент кафедри економічної теорії та економічних досліджень ПДАА;

Воронько-Невіднича Тетяна Вікторівна – заступник декана факультету економіки та менеджменту, кандидат економічних наук, доцент ПДАА;

Остапко Тетяна Дмитрівна – заступник начальника відділу економічного розвитку і торгівлі Лубенської міської ради;

Логвин Любов Миколаївна – заступник начальника управління агропромислового і економічного розвитку, торгівлі, транспорту та залучення інвестицій Лубенської районної державної адміністрації.

Порадували своїм виступом на святі аматори художньої самодіяльності: лауреат обласного мистецького міжвузівського фестивалю «Студентська весна» Карина Можчіль, батько першокурсниці Олександр Даценко та гість свята Вікторія Шевченко, які професійно виконали і подарували пісні глядачам.

Свято День знань для першокурсників - це цікава, довга дорога до знань. А для майбутніх випускників свято стане вирішальним, адже воно покладе межу між студентським та дорослим життям у стінах рідного коледжу.

Право подати перший дзвінок було надано студенту випускного курсу, старості 31 групи Максиму Верещаці та студентці 11 групи Яні Запорожець.

Студентка 30 групи випускного курсу, відмінниця навчання Юлія Дудник передала ключ до знань студенту нового набору 29 групи Вадиму Шкурату.

Говорять: найміцніші ті традиції, які народжуються в народі. Наш коледж, як справжня держава має свій гімн, герб та прапор.

Всі присутні на святі виконали гімн коледжу та завершилося воно урочистим виконанням гімну держави.

Тож хай Вам всім щастить у новому навчальному році!

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com