• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Підвищення кваліфікації педагогічних працівників

Друк
PDF

  

 

У Лубенському фінансово-економічному коледжі ПДАА згідно з графіком (березень-квітень 2018 р.) проходили курси підвищення кваліфікації викладачів, організовані ННІ післядипломної освіти НУБіП України за напрямом «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності».

Лекції проводилися в on-line режимі. Завдяки злагодженій роботі дирекції ННІ післядипломної освіти, інформаційно-обчислювального центру НУБіП України та Комп’ютерно-інформаційного центру ВСП «РК НУБіП України» викладачі коледжу мали змогу спілкуватися з висококваліфікованим професорсько-викладацьким складом на чолі з директором ННІ післядипломної освіти Кулаєць Марією Михайлівною, кандидатом економічних наук, професором.

 

Педагоги почули і побачили чимало нового й цікавого для себе, підвищили теоретичний рівень фахових знань, оволоділи новими формами і методами роботи, елементами нових освітніх технологій.

Підводила підсумки та іспит серед слухачів курсів Витвицька Ольга Данилівна, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності НУБіП України. 

Семінар за напрямом «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності» пройшов організовано і плідно. Слухачі курсів відзначили високий рівень викладацької майстерності та професіоналізму лекторів.

 

 

 

 

Світлана Литвиненко,

методист Лубенського фінансово-

економічного коледжу ПДАА

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com