• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Студентська весна – 2018

Друк
PDF

  

«Коли приходить весна, кожному з нас здається, що ти народжуєшся на світ вдруге, і що ця весна буде особливою, кращою, ніж попередні», такими прекрасними словами розпочали ведучі Олексій Хлистун та Ігор Гайдай обласний міжвузівський мистецький фестиваль-огляд художньої творчості «Студентська весна-2018». Це захід, якого з нетерпінням чекають всі студенти нашого міста.

  

Весна одна з найкращих пір року. Природа прокидається та радісно посміхається сонячним промінням, а  на душі з'являється непереборне бажання співати весняних пісень та поринути у танок. Час, коли дуже добре починати щось нове.

Тож студенти нашого коледжу підготували та з радістю продемонстрували  чудові вокальні та танцювальні номери, порадували гарною акторською грою та грою на музичних інструментах.

Оцінювало виступи учасників почесне журі на чолі з організатором "Студентської весни" на Полтавщині, головою журі  - Пащенко Валентиною Іванівною.

  

Весняна пора - це пора кохання. І саме про це почуття заспівала пісню студентка нашого коледжу Руслана Борисова. Також чудові пісні виконували дуже талановиті дівчата:  Вікторія Нагорна, Карина Можчіль, Діана Мироненко. Справжнім дарунком для глядачів стала авторська пісня від Інни Стародубцевої. Нікого не залишив байдужим і надзвичайно чуттєвий номер  дуету  Юлії Стеценко і Богдана Куксаня, які порадували  грою на  акордеоні та гітарі.

Національний колорит панував у актовій залі коледжу.  Любов до батьківщини та рідного краю прозвучала у літературно-музичній композиції , яку майстерно виконали Євгеній Головко, Тарас Козюпа та Вікторія Стадніченко. Бурхливими оплесками зустріли глядачі виступ  Івана Калатура, який  виконав варіацію Остапа із балету "Тарас Бульба".

  

Доповненням заходу стали  номери у виконанні танцювального колективу нашого коледжу ( художній керівник Олександра Кокозій) та виступ маленьких зірочок -  Зразкового колективу спортивно-бального танцю "Стиль".

І на завершення всіх присутніх порадував виступ команди КВН нашого коледжу "Бюджета нет" (керівник А. Юрченко).

  

 Тож всі учасники проявили себе якнайкраще, були як завжди активними підготували чудові номери  та з гідністю захистили честь нашого навчального закладу. Молодь довела, що у неї вистачає часу і сил не лише на навчання, а й для співів, танців та гумору.  

Щиро дякуємо всім учасникам заходу, гостям, вболівальникам, глядачам, звукорежисеру С. Жупаніну, викладачам С. Дзюбі, Н. Колісніченко, і особлива подяка заступнику директора коледжу з виховної роботи – Литовченко А.Г.  за допомогу в організації заходу. Ми отримали гарний настрій та позитивні емоції від проведеного дійства.

 

Олена Романенко, студентка 37 групи.

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com