• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Заняття, адаптоване до вимог сучасності

Друк
PDF

 

Постійна співпраця зі стейкхолдерами – важливий чинник забезпечення якісної підготовки сучасного фахівця на ринку праці. У рамках вивчення на другому курсі дисципліни «Бюджетна та казначейська система» здобувачі фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування» з викладачем Юлією Пшеничною 30 травня відвідали управління Державної казначейської служби України в Лубенському районі Полтавської області. Основна мета екскурсії – ознайомлення майбутніх фахівців у сфері фінансів, банківської справи та страхування зі специфікою роботи Казначейства.

Під час екскурсії начальниця управління Любов Тараненко розповіла про особливості роботи Державного казначейства, його організаційну структуру та функції. Заступниця начальника відділу видатків та обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів Лідія Чеберяк ознайомила другокурсників з особливостями здійснення обслуговування  видаткової частини бюджетів, організацією роботи в системі КАЗНА. Майбутнім фахівцям детально роз’яснили механізм автоматизованих процесів фінансових операцій.

 

Студенти пройшлися робочими кабінетами, відвідали відділи управління. Особливо зацікавило здобувачів освіти ознайомлення з переліком професійних навичок, якими повинні володіти працівники Державної казначейської служби. Студенти поставили ряд актуальних питань, на які отримали вичерпні та пізнавальні відповіді. Дякуємо за цікаву та змістовну зустріч!

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com