• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

День вишиванки

Друк
PDF

     Погожої травневої днини дружна родина Відокремленого структурного підрозділу "Лубенський фінансово - економічний фаховий коледж ПДАУ" згуртувалася для того, щоб відзначити Всесвітній день вишиванки, який є особливим та знаковим для всіх українців. 

     Ошатно вбрані в традиційний український одяг, студенти, викладачі та гості зібралися у затишному садку коледжу під розлогим яблуневим верховіттям.
 
 
 
    Студенти коледжу підготували незабутню концертну програму, яка вразила всіх присутніх щирістю та емоційністю. Студенти 11, 20 та 31 груп, пишно вбрані в ошатний український національний одяг, заспівали українських пісень, а завдяки майстерності ведучих присутні вже вкотре усвідомили сакральну значущість вишивки для всіх поколінь українського народу. Зворушливо звучали віршовані рядки про вишиванку - оберіг українського народу. 
 
    Гості заходу вже вкотре переконалися в тому, яка талановита і співуча наша молодь. Студенти не лише шанують, але й примножують українські національні традиції. Вони з гордістю вдягають вишиванки  - стародавній літопис, крізь який можна доторкнутися до історії та культури кожного куточка України, співають патріотичних пісень, з вірою та оптимізмом дивляться в майбутнє. Тож плекаймо нашу пісню, нашу віру і код нації - рідну вишиванку, дбаймо та примножуймо досягнення пращурів для прийдешніх поколінь, бо ж допоки лунає українська пісня, а вишиванка передається з покоління до покоління, доти ми лишаємося нацією нескорених - нацією українців!

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com