• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

ВИСТОЯЛИ-ПЕРЕМОЖЕМО!

Друк
PDF

  

 

Щороку 21 лютого відзначають Міжнародний день рідної мови. У жовтні 1999 року на Тридцятій сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО було запроваджено Міжнародний день рідної мови як привід для роздумів та зосередження уваги на мовному питанні. Починаючи з 21 лютого 2000 року, цей день відзначають і в Україні.

 

До Міжнародного дня рідної мови у Відокремленому структурному підрозділі «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» були проведені кураторські години із студентами коледжу. За допомогою презентацій та відеоматеріалів куратори навчальних груп пояснили історію походження свята, важливість мови у нашому житті, дали розуміння того, що мова не просто засіб спілкування - це ДНК нації.

 

Студентська молодь виявила зацікавленість у обговоренні рівня розвитку рідної мови, також згадали вислови відомих українських письменників про рідну мову. Студенти декламували поезії класиків української літератури та навели цікаві факти про українську мову, зробили аналіз еволюції писемності. Визначили пріоритетні завдання: знати, берегти і шанувати рідну мову бо це обов’язок кожної людини, адже нас єднає мова.

 

 

Куратори навчальних груп

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com