• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

ПРОФЕСІОНАЛІЗМ ВИКЛАДАЧА ЯК ОСНОВА ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

Друк
PDF

Наша робота супроводжується постійним спонуканням до творчості, жоден викладач не застосовує загальновідомі методики без свого відтінку, свого наголосу. Педагогічний колектив коледжу, розуміючи важливість і складність проблем, що постають перед ним, працює над удосконаленням навчально-виховного процесу, над формуванням особистості викладача, його педагогічної майстерності. Адже викладач – людина публічна, його фахові та загальнолюдські здібності є предметом обговорення серед колег, учнів, батьків і навіть пересічних громадян.

 

Що таке педагогічна майстерність? У чому ж виявляється педагогічна творчість? Формами виявлення педагогічної творчості є: творчий пошук чи експеримент; науково-дослідницька діяльність; творча педагогічна діяльність; творче натхнення; творче самопочуття.
 
З метою підвищення своєї педагогічної майстерності викладачі коледжу являються постійними учасниками Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний ОСКАР-2023». Конкурс проводиться з метою вивчення та поширення інноваційних педагогічних практик, підвищення якості та ефективності організації і управління освітнім процесом закладів фахової передвищої освіти.
 
 
09 січня відбулося засідання конкурсної комісії відбіркового етапу конкурсу ««Педагогічний ОСКАР-2023». Члени конкурсної комісії розглянули ці конкурсні роботи, оцінили їх відповідно до критеріїв, що зазначені в Положенні Конкурсу та рекомендували розглянути та затвердити такі роботи на педагогічній раді 10 січня 2023 року.
 
Матеріали та витяг з протоколу педагогічної ради від 10.01.2023 р. будуть направлені до Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти для участі у Всеукраїнському конкурсі «Педагогічний ОСКАР – 2023».
 

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com