• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Захист прав через сильні профспілки

Друк
PDF

 

 

 

14 – 15 грудня 2022 року Полтавською обласною організацією профспілки працівників агропромислового комплексу України на базі Полтавського державного аграрного університету було проведено тренінг для членів профкомів у рамках спільного проекту між Данською Профспілкою 3F і профспілкою працівників АПК України на тему: «Захист прав через сильні профспілки», який відвідала голова профкому коледжу  Кочерга Тетяна Іванівна. 

 

 В сучасних умовах робота  з молоддю стає  вкрай необхідною. Адже особливо гостро стоїть проблема працевлаштування після закінчення вузу, через дефіцит робочих місць та низької оплати праці. Тому кожна молода людина має бажання шукати можливість заробітку за кордоном. При цьому дуже часто виникає проблема недостатньої обізнаності про свої права на робочих місцях в інших країнах, про роль профспілок у захисті їхніх прав.

Захід провела Галина Михайлівна Харченко голова обласної організації Профспілки працівників АПК. На семінарі досить цікаво було послухати про досвід первинних профспілкових організацій аграрних навчальних закладів щодо роботи студентів у Данії та країнах Європейського Союзу, досвід діяльності Данської профспілка 3F та міжнародної профспілки IUF.

Крім цього були розгляну і інші питання:  Вплив війни на міграційні процеси в Україні та ЄС,  їх вплив на ринок праці як в Україні, так і за кордоном; Психологічна підтримка профспілкової молоді в умовах військового стану в Україні; Програма «16 днів проти насильства», діяльність Профспілки АПК у захисті прав людини.

Захід пройшов в дружній та теплій атмосфері. Дякуємо організаторам!

 

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com