• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Підсумки тижня обліково-фінансових дисциплін

Друк
PDF

 

З 3 по 7 жовтня 2022 року у Відокремленому структурному підрозділі «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» було проведено тиждень обліково-фінансових дисциплін. Розпочався він із виховної години для здобувачів освіти І курсу на тему: «Моя професія сучасна і престижна». ЇЇ метою було, донести здобувачам освіти про важливість і актуальність професій «бухгалтер» та «фінансист».

Бухгалтер – одна з найвідповідальніших професій. Адже саме в руках цих спеціалістів знаходиться документація з фінансової частини кожного бізнесу.

Фінансист − це високий професіонал в області фінансових операцій, який на основі фінансової науки займається особливо великими грошовими операціями, спрямуванням фінансових потоків, фінансуванням проектів, управлінням капіталу, у відповідності з чинним законодавством. 

 

Четвертого жовтня була проведена віртуальна екскурсія з гідом НБУ «Історія створення національної валюти України». У Музеї грошей здобувачі освіти дізнались: які функції виконує Національний банк України, занурились у світ фінансів та грошового обігу, отримали прості навички управління власними фінансами, дізнались усе про захист грошей та побачили повну колекцію нумізматичної продукції, випущеної Національним банком України.

 

П'ятого жовтня відбулася Інтелектуальна гра «Кмітливий спеціаліст» для здобувачів освіти ІІІ курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Бажання перемогти було у всіх членів команди. Учасники гри намагалися проявляти кмітливість і винахідливість. Характер і волю до перемоги !!!

Шостого жовтня було проведено для здобувачів освіти ІІІ курсу спеціальності «Облік і оподаткування» квест «Кращий з професії». Групу було поділено на три команди, учасникам потрібно було пройти 8 станцій, які мали завдання різної складності. Здобувачі освіти з цікавістю включилися до гри та успішно впоралися з непростими завданнями.

 


Завершився тиждень конкурсом відео роликів та фотоколажів.

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com