• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Порядок подання заяв у електронному вигляді

Друк
PDF


 

Заяву в електронній формі (через електронний кабінет) подають вступники на навчання для здобуття фахофої передвищої освіти на основі базової або повної загальної середньої освіти.

Заява в електронній формі подається вступником шляхом заповнення електронної форми в режимі онлайн на інтернет-сайті за адресою: https://vstup.edbo.gov.ua/ та розглядається Приймальною комісією коледжу.

Реєстрація електронних кабінетів для вступників на основі базової загальної середньої освіти розпочинається з 23 червня 2022 року , а прийом заяв та мотиваційних листів а також додатків до них, розпочинається з 30 червня 2022 року.

Реєстрація електронних кабінетів для вступників на основі повної загальної (профільної) середньої освіти розпочинається з 01 липня 2022 року та завершується 30 вересня 2022 року. Прийом заяв та мотиваційних листів а також додатків до них, розпочинається з 14 липня 2022 року.

Порядок подання електронних заяв про вступ

Процедура подання заяв про вступ в електронній формі регулюється «Порядком подання та розгляду заяв в електронній формі на участь у конкурсному відборі до закладів фахової передвищої освіти України в 2022 році»

Зазначений порядок визначає механізм подання вступником заяви в електронній формі на участь у конкурсному відборі до вищих навчальних закладів та її розгляду вищим навчальним закладом.

Заява в електронній формі (електронна заява) - це заява, що вноситься вступником в особистому електронному кабінеті до Єдиної державної електронної бази з питань освіти (далі - Єдина база) шляхом заповнення ним у режимі он-лайн електронної форми.

Відображення рейтингових списків вступників відбувається на сайтах: ІС «КОНКУРС» та «Вступ.ОСВІТА.UA» а також на сайті Відокремленого структурного підрозділу «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету».

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com