• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Наш коледж - ювіляр

Друк
PDF

 

 

 

Гортаючи історії сторінки,

Плануючи майбутні відкриття,

Пишаємося тим, що підійшли ми гідно

До ювілейної межі життя.

 

Святково й піднесено, радісно й урочисто зустрів ювілейну річницю свого заснування Лубенський фінансово-економічний коледж Полтавської державної аграрної академії. Яскраві повітряні кульки, усміхнені обличчя й щирі дружні обійми – все ніби нагадувало, що довгоочікуване свято 75-річчя закладу освіти настало.

Студенти, викладачі, працівники коледжу і, звісно ж, почесні гості, мали змогу оцінити привітність фотозони, оформленої на першому поверсі й залишити у пам’яті неповторне відчуття свята. Поруч – оновлені інформаційно-виставкові стенди – свідчення відповідальної праці колективу, а ще – традиційна фотовиставка «Єдина країна», дбайливо оформлена студентами й викладачами.

На годиннику – 11.00. Епіцентром подій стає кімната-музей коледжу. Саме тут відбулась сповнена історичної цінності подія – закладання капсули часу для майбутніх поколінь. У капсулу вмонтований лист-звернення студентів коледжу до нащадків з інформацією про наше сьогодення та основні події, якими живе наш заклад. А відкрити капсулу, закладену дбайливими руками директора у присутності студентського активу, адміністрації та викладачів коледжу, зможуть через 25 років на честь 100-річного ювілею нашої Альма-матер.

 

Настав час святкового концерту. Як справедливо зазначили його ведучі, викладачі Кочерга Т.І. й Козюпа К.М., сьогодні ми всі іменинники: всі, хто самовідданою працею творять історію коледжу, ветерани праці, у кого за плечима великий педагогічний шлях і досвід, випускники, які знайшли своє місце в житті, стали висококваліфікованими спеціалістами, поважні гості урочистостей,  а також розумні, кмітливі, найкращі студенти – неповторні особистості, завдяки яким наш коледж впевнено крокує в майбутнє.

Стало доброю традицією розпочинати святкове дійство проникливим виступом директора коледжу, відмінника аграрної освіти і науки України – Орошан Т.А. Слова вдячності, почуття гордості за кожен рядочок біографії навчального закладу, що писався золотими літерами, створюючи живий історичний зв’язок між поколіннями – саме такі щирі емоції виразила Тетяна Анатоліївна, звертаючись до всіх присутніх. Під час урочистостей наш директор була нагороджена почесним знаком «За впровадження інновацій в освіті».

   

До вітань на адресу навчального закладу приєднались справжні творці його історії – директори Снісаренко А.І. та Огієнко Л.І., які очолювали спочатку технікум, а потім коледж у непрості, проте по-своєму цікаві й неповторні часи. З особливим почуттям вдячності й поваги коледжанська родина зустріла ветеранів праці, їх невтомна праця на педагогічній ниві втілилась у цілі покоління успішних випускників і нині додає викладацькому колективу натхнення для нових звершень.

Двері коледжу завжди привітно відчинені для мудрих порадників і вірних друзів. Тож не випадково зі святкової сцени лунали щирі слова вітань від запрошених гостей. Почесні відзнаки й нагороди та цінні подарунки коледжанська громада отримала від представників Полтавської державної аграрної академії: декана факультету обліку та фінансів Дорогань-Писаренко Л.О.; доктора історичних наук, професора, проректора з науково-педагогічної роботи та перспективного розвитку ПДАА Шаравари Т.О. Вітання з нагоди ювілею коледж отримав і від представника Ради директорів закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації, директора коледжу управління, економіки і права ПДАА Козаченко О.М.

По-родинному щиро і водночас особливо урочисто привітали коледж міський голова Грицаєнко О.П., голова районної державної адміністрації Качаненко Т.П., директори Лубенського медичного училища Кузьменко А.Г. і Лубенського лісотехнічного коледжу Сендзюк Р.В.

Приємною подією стала поява на святі одного з найвідоміших випускників нашого закладу – доктора філологічних наук, професора, лауреата Шевченківської премії, заслуженого діяча науки і техніки України Наєнка М.К. Його цікавий виступ, доповнений презентацією власних творчих надбань ще раз переконав присутніх, наскільки неординарними й талановитими є випускники коледжу.

 

Нинішні студенти коледжу теж радували зі сцени святковими вітаннями у рамках концертної програми, підготовленої заступником директора з виховної роботи Богдан В.С. за безпосередньої участі художнього керівника Кочубей С.В. і звукорежисерів Супруна В. та Німича І. (студента 31 групи), а також представників студентської ради. Вокальні таланти колективу «Діамант», романтичний сольний виступ гітариста Ахмадзянова Д. (доповнений танцювальною композицією у виконанні Новікова С. і Науменко В.), майстерність ансамблю ложкарів і танцювальна енергія колективу «Водограй» викликали щире захоплення й вдячні аплодисменти присутніх на святі. Коледж радо вітали юні танцівники колективів «Перлина» і «Тандем», за що їм особлива вдячність від організаторів заходу.

Святкування ювілейної річниці закладу освіти продовжив флешмоб, організований на подвір’ї студентами коледжу. Патріотичні синьо-жовті кольори в одну мить злились у такі величні «75»!

Важко описати щиру вдячність всім організаторам заходів з нагоди 75-річчя коледжу, адже кожен, кому небайдужа доля нашого закладу освіти, доклав максимум зусиль для успішного проведення свята.  Віримо, що багата історія нашого коледжу буде сповнена нових подій, неповторних вражень, щедрих здобутків і омріяних перемог!

 

Світлана Дзюба,

викладач коледжу

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com