• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Ювілею коледжу присвячується

Друк
PDF

  

24 і 26 вересня 2019 року з нетерпінням чекали студенти і викладачі фінансово-економічного коледжу, бо саме в ці дні заплановані спортивні змагання з волейболу і міні-футболу.

24 вересня на спортивний майданчик коледжу вийшли дві волейбольні  команди, гравцями однієї з яких були студенти (Куришко Д., Шкурат В., Семистрок Д., Новіков С., Остапко А., Даценко А., Дітковська В., Ковтун В., Кошіль А.), а іншої – викладачі (Кононенко В.Г., Скребець І.А., Ісаєнко В.В., за активної участі випускниці, а нині лаборанта Удовіченко О.М. та студентів Нечволод А. і Супруна М.). Цікава і захоплююча зустріч!

Юним спортсменам-волейболістам  хотілося показати свої навички гри у волейбол, свою спритність і молодечий ентузіазм. І їм це вдавалося під час гри. Злагоджену і майстерну гру демонструвала команда викладачів коледжу. Мабуть, саме це і стало запорукою успіху. З рахунком 3:1 на користь команди викладачів завершився поєдинок волейболістів.

Попереду 26 вересня. До участі у змаганнях готуються студенти-футболісти, а команда суперників цьогоріч дещо незвична, бо до її складу ввійшли не тільки викладачі коледжу, а й запрошені студенти футболісти минулорічних випусків, які виявили бажання згадати студентські футбольні роки і побачити в дії нове покоління коледжанських футболістів.

Перший тайм, який завершився з рахунком 2:1 на користь студентської команди, переконав усіх присутніх, що футбольні традиції коледжу будуть збережені й примножені, у цьому заслуга студентів Буняка І., Козіна О., Таранича Є., Комара В., Колбуна О., Новікова С., Пінчука В., Федоренка С. Стрімкі атаки, комбінаційна гра польових гравців, а також контроль за грою з боку голкіпера Козіна О. дали свій результат і втілились у забиті м’ячі (рахунок відкрили Таранич Є. і капітан команди студентів Буняк І., збірна викладачів і випускників відповіла голом Панасенка С.).

  

Поряд з цим, у другому таймі провідну роль відіграв досвід, а з ним – і результативні передачі та виграні єдиноборства (автори забитих м’ячів – випускник Панасенко С. і керівник фізвиховання Кононенко В.Г.).

За підсумками матчу з міні-футболу перемогу з рахунком 4:2 святкували викладачі (Кононенко В.Г., Скребець І.А., Ісаєнко В.В., Бибик Ю.А.) і випускники (Кучеренко Ю., Артеменко О., Панасенко С.), а також юний голкіпер досвідченої команди – студент Супрун М. Команда переможців отримала вітання й грамоту від директора коледжу Орошан Т.А., а всім учасникам турніру вдячними оплесками подякували вболівальники.

  

Звісно, перемога – річ важлива, проте колектив викладачів фізичного виховання на чолі з організатором змагань Кононенком В.Г. вбачають роль подібних заходів в іншому: популяризувати фізичну культуру і спорт, сприяти розкриттю спортивного потенціалу здобувачів освіти, забезпечувати тісний зв’язок між поколіннями спортсменів, а отже, продовжувати славну спортивну історію нашого коледжу.

Хотілося зазначити, що спортивні поєдинки і волейболістів, і футболістів проходили за підтримки вболівальників. Слова щирої вдячності адресуємо адміністрації коледжу, викладачам, студентам, які не залишились осторонь від цікавих спортивних баталій.

 

Володимир Кононенко,

керівник фізичного виховання

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com