• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу

Друк
PDF

  

З 16 по 20 вересня тривав Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу в рамках правопросвітницького проекту Міністерства юстиції «Я МАЮ ПРАВО!». В Лубенському фінансово-економічному коледжі було проведено ряд заходів, спрямованих на інформування учасників освітнього процесу про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування) та формування в суспільстві небайдужості до проблеми булінгу.

   

Так, бібліотекою коледжу було презентовано виставку «Безпечний коледж. Маски булінгу», на якій студенти та викладачі мали можливість ознайомитися з новими ідеями щодо протидії булінгу. Куратори провели години спілкування та тему «Не цькуй, а працюй». Також в рамках тижня було організовано акцію «День рожевої сорочки», студенти та викладачі нашого коледжу одяглися в одяг з елементами рожевого кольору.

Представники Лубенського місцевого центру з надання БВПД та Лубенського місцевого відділу ДРАЦС ГТУЮ у Полтавській області провели  виховну годину на тему «Стоп булінг», на якій студенти дізналися про те, що таке булінг, яким він буває, причини цього явища, хто є учасниками булінгу, хто найчастіше стає його жертвами, хто такі булери і що їх спонукає «булити» свою жертву та яка роль спостерігачів у цьому.

 

Вікторія Богдан,

заступник директора з виховної роботи

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com